Umbraco Het vriendelijke CMS

Umbraco website? Ontdek de voordelen van Umbraco CMS

Op zoek naar een betrouwbaar CMS dat bijdraagt aan jouw succesvolle website? Bij Nedfinity adviseren we het CMS Umbraco. Inmiddels draaien wereldwijd ruim 730.000 actieve installaties op dit open source Content Management Systeem op basis van Microsoft .NET technologie. En ook wat Nedfinity betreft, is Umbraco een echte aanrader! Flexibel, robuust en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina lees je meer over de eigenschappen en voordelen van het CMS Umbraco.

Umbraco uitproberen?

Vul dit formulier in en wij maken een gratis demo omgeving voor je aan, zodat je Umbraco gratis kunt uit proberen.

Umbraco, het gebruiksvriendelijke CMS

Bij het onderhouden van jouw website wil je toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS. Logisch, maar niet altijd vanzelfsprekend. Met Umbraco maak je ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid een goede keuze. Het CMS werkt met een eigen handige editor, waarmee je tekst, afbeeldingen en video’s kunt toevoegen. In de navigatie vind je de boomstructuur van jouw Umbraco website. Via deze boomstructuur kan je de content van jouw website eenvoudig terugvinden, toevoegen en beheren. Bij elke ontwikkeling en update van het CMS Umbraco wordt ook altijd gebruiksvriendelijkheid meegenomen, zodat het CMS intuïtief en overzichtelijk blijft werken.

Voor jouw website kun je binnen het CMS per gebruiker een profiel aanmaken en vervolgens per profiel rechten op maat toekennen. En hebben jij en anderen binnen jouw organisatie behoefte aan extra uitleg? Nedfinity helpt je graag en biedt aanvullende training voor bestaande en nieuwe gebruikers.  

 

Voordelen van het Umbraco CMS

Dat Umbraco een fijn systeem is, zie je ook terug aan de grote groep gebruikers en de actieve community wereldwijd. Belangrijk, want op deze manier weet je dat je kiest voor een CMS systeem dat continu doorontwikkeld wordt, waarbij de feedback van de grote basis aan gebruikers benut wordt. Umbraco is wereldwijd dan ook één van de grootste .Net CMS systemen.

Veilig & betrouwbaar

Umbraco is ontwikkeld op basis van .NET technologie, voert regelmatig updates uit en blijft continu in ontwikkeling. Daardoor heb jij met jouw website toegang tot de nieuwste technieken, die bovendien veilig en betrouwbaar zijn.

Gebruiksvriendelijk

Als Umbraco gebruiker werk je met de toegankelijke editor, waarmee je makkelijk content toevoegt. Via de boomstructuur vind je jouw content snel terug.

Flexibel in te richten

Integraties en koppelingen met andere web based systemen kunnen dankzij de flexibele architectuur relatief eenvoudig gerealiseerd worden.

Ideaal voor maatwerk

Omdat Umbraco een open source systeem is, kunnen developers aanpassingen in de broncode doen en zo per project maatwerk leveren. Geen vaste thema’s of stramienen, maar een ontwerp op maat binnen sterke techniek.

Zoekmachinevriendelijk

Responsive, een snel en technisch sterk framework en voor elke pagina een SEO-tab. Umbraco past continu de nieuwste technieken toe en dat zorgt voor verbeterde resultaten bij zoekmachines.

Umbraco banner

Waarom kiezen voor Umbraco bij Nedfinity?

Kies je voor een Umbraco website bij Nedfinity, dan heb je toegang tot 1 complete oplossing voor jouw website. Nedfinity biedt je een totaalpakket en begeleidt je van begin tot eind bij het realiseren van jouw website. Dat begint al bij de opzet en het ontwerp. We helpen je bij het concreet maken van je doelgroep en doelstellingen om vervolgens de vertaalslag te maken naar een ontwerp dat aansluit op de wensen van jouw bezoekers. Bij Nedfinity werken we al sinds 2005 met het CMS Umbraco, dus we kennen het systeem van top tot teen. Onze developers kunnen daarmee efficiënt, effectief en resultaatgericht bouwen aan jouw website. Ook na het opleveren van jouw website kan Nedfinity je ondersteunen bij continue optimalisatie van de website.

Umbraco Registered Partner
✓ Totaaloplossing; vanaf strategie en ontwerp tot en met doorlopende online optimalisatie
✓ Eigen projectteam met vast aanspreekpunt, korte lijnen en veel vakkennis

Umbraco Registered Partner

Nedfinity is registered partner van Umbraco, we kennen de ins and outs van dit CMS. Onze developers hebben een officiële Umbraco training gevolgd, zijn gecertificeerd voor het Umbraco CMS en zijn daarmee echte Umbraco experts. In de praktijk betekent dat vooral voordeel voor jouw website project. Als je kiest voor een Umbraco website bij Nedfinity, weet je dat het bouwen en inrichten efficiënt en gedegen gedaan wordt. Op basis van jouw wensen en eisen selecteren we de beste Umbraco oplossing, werken we een Umbraco webdesign uit wat binnen de CMS omgeving op maat wordt ontwikkeld en richten we de bijpassende hosting voor je in. Onze developers zetten hun uitgebreide Umbraco kennis graag in voor jouw specifieke maatwerk project.

Registered Umbraco Partner
Umbraco CMS right banner

Eigenschappen van Umbraco

Het CMS van Umbraco is een open source systeem en daardoor ontzettend flexibel in gebruik. Doordat de broncode beschikbaar is, kunnen de developers van Nedfinity deze bewerken en aanpassen. Zo wordt jouw website stap voor stap volledig op maat gemaakt. Dankzij de grote en actieve groep van ruim 221.000 community members die samenwerken met de organisatie zelf, wordt het CMS Umbraco ook continu doorontwikkeld. De basis van Umbraco is gebaseerd op Microsoft .NET technologie. Dankzij de combinatie van actieve community, doorlopende ontwikkelingen en betrouwbare technologie is Umbraco een up to date, flexibel, veilig en stabiel CMS.

Het vriendelijke CMS

Umbraco in cijfers

Installed
            loading=

731.438+ keer
geinstalleerd

Users
            loading=

221.745+ actieve
gebruikers

Open Source 
            loading=

CMS: Open Source
geen licentiekosten

Umbraco Friendly Cms 
            loading=

Meest
gebruiksvriendelijke CMS

Packages
            loading=

1211+ gratis packages
beschikbaar

Bron: Umbraco.com bijgewerkt 19-6-2024

Marketing

Uitermate geschikt voor maatwerk

Umbraco is uitermate geschikt voor maatwerk. Het systeem is open source en alle code is beschikbaar voor ontwikkelaars, zodat onze developers aan de slag kunnen met maatwerk voor jouw website. Ook maakt Umbraco uitsluitend gebruik van open standaarden, waardoor het werken met verschillende programmeertalen toegankelijk is. Dankzij de flexibele architectuur biedt Umbraco allerlei mogelijkheden voor het integreren van externe pakketten. Webbased systemen als Mailchimp, Microsoft Sharepoint en Salesforce.com: Nedfinity realiseert binnen jouw Umbraco website de benodigde koppelingen met jouw ERP- en CRM-software. Umbraco development wordt er dus alleen maar leuker op met dit fantastische CMS.

Hosting en Umbraco

Met Umbraco heb je in de basis gratis toegang tot het open source CMS, waarmee websites op maat gebouwd kunnen worden. De hosting van jouw website regel je in dit geval apart. Deze dienst kan Nedfinity ook voor jouw website regelen en inrichten.

Daarnaast biedt Umbraco ook een aantal SaaS-oplossingen, waarbij je voor een vast bedrag per maand toegang hebt tot het CMS inclusief hosting. Met het compacte Umbraco Uno heb je een snelle basisstructuur waarbij je keuze hebt uit vaste templates, met het all-in-1 Umbraco Cloud kies je o.a. voor automatische updates en beveiliging. Zo heb je met Umbraco altijd toegang tot de beste CMS oplossing voor jouw specifieke project.

Benieuwd welke Umbraco oplossing en hosting het beste bij jouw website past? De experts van Nedfinity adviseren je en helpen je bij de keuze voor jouw optimale Umbraco website.

Groei

Training nodig?

Het werken in Umbraco is intuïtief opgezet, met veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid. Het werken in het CMS spreekt daardoor vaak voor zich. Maar wil je bijvoorbeeld alle gebruikers van jouw Umbraco installatie snel wegwijs hebben in alle mogelijkheden? Of heb je zelf behoefte aan aanvullende uitleg? Kies dan voor training om te werken met het CMS Umbraco. Nedfinity is ook hiervoor de Umbraco specialist en biedt voor jou en andere gebruikers extra training aan, waardoor je snel bekend bent met dit CMS.

Wil je weten wat Nedfinity voor jouw bestaande of nieuwe Umbraco website kan betekenen? 

Umbraco Insights

Hieronder vindt je de laatste Insights geschreven door onze Umbraco professionals.

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen