Shopify plus

Alles wat jij moet weten over Shopify Plus

Heb jij een succesvol e-commerce merk en ben jij op zoek naar een schaalbare en flexibele e-commerce oplossing waarmee jij internationaal kunt op schalen? Ben je al Shopify winkeleigenaar of maak je momenteel gebruik van een ander platform? Dan is Shopify Plus de beste Saas oplossing om online te scoren!

Wanneer kies je voor Shopify Plus

Shopify Plus is speciaal ontwikkeld als meest schaalbare out of the box e-commerce platform voor organisaties die niet gelimiteerd willen worden door de software oplossing die ze kiezen.

Ben jij toe aan de volgende stap op het gebied van e-commerce? Onze shopify experts en marketeers zorgen er samen met Shopify Plus voor dat jij online nog beter gaat scoren.

Wanneer is Shopify Plus rendabel

 Als je kijkt naar de kosten van Shopify Plus in relatie tot omzet, dan gaat het snel naar een bedrijfsomzet van 1 a 2 miljoen per jaar. Vanaf ongeveer €100.000,- per maand is het dus al interessant om over te gaan naar Shopify Plus.

Wanneer je wilt uitbreiden binnen Nederland, en naar andere landen, dan kan Shopify Plus al snel de juiste keuze zijn. Wij vertellen je hieronder graag meer over de voordelen van Shopify Plus.

Heb je een lagere omzet, dan heeft shopify een aantal goedkopere alternatieven. Kijk dan op onze Shopify pagina voor meer informatie.

Voordelen van Shopify Plus

Shopify Plus is de Enterprise versie van Shopify, met alle functionaliteit van Shopify Advanced.
Plus alles wat je nodig hebt om op te schalen naar een Enterprise niveau.

Schaalbaarheid

Opschalen wanneer jij wilt. het systeem kan makkelijk 10.000 transacties per minuut aan. Door de ongelimiteerde bandbreedte en een uptime garantie van 99,99% hoef je je nooit meer druk te maken over de pieken op de drukkere dagen.

Support

Met Shopify Plus krijg je 24/7 telefonische support van Shopify zelf, en daarnaast krijg je een eigen customersucces manager toegewezen vanuit Shopify.

B2B ondersteuning

Shopify Plus bied jou de mogelijkheid een B2B omgeving te creëren. Hierin is het mogelijk om aangepaste prijzen, kortingspercentages en  volume gebaseerde prijzen in te richten.

Betere customer experience

De customer experience van plus is beter te lokaliseren/ optimaliseren en hierdoor is plus uitermate geschikt voor bedrijven die internationaal willen uitbreiden.

Meer controle

Alle technische en grafische bestanden zoals CSS en javascript zijn aan te passen in shopify Plus. En er is meer mogelijk qua maatwerk. Ook de Checkout is dus aan te passen en je voegt hier nu gemakkelijk up en cross sell mogelijkheden aan toe.

10 Stores in 1 pakket

Binnen Shopify Plus maak je zonder extra kosten gebruik van 9 extra stores welke je allemaal vanaf 1 inlog kunt bereiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan andere landen of B2B sites.

Marketing Automation

Shopify Plus geeft je direct toegang tot Launchpad en Shopify Flow, het marketing automation systeem van Shopify zelf. Hiermee richt je eenvoudig taken in binnen Shopify die je kunt automatiseren.

Shopify Plus API

De supersnelle Shopify Plus API maakt het mogelijk om integraties met andere systemen te maken, zoals Microsoft en SAP en andere grote IT systemen.

Centraal beheer van verkoop kanalen

Shopify Plus maakt het je gemakkelijker, zo zijn alle grote verkoopkanalen, zoals Facebook, Instagram, Amazon, Ebay en whatsapp nu op 1 plek eenvoudig te beheren.

Lagere transactiekosten

De transactiekosten van Shopify Plus zijn 0,15% lager dan bij de andere shopify versies.

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Shopify Plus demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Shopify Plus? Wij helpen je graag verder en zetten vrijblijvend een gratis shopify Plus demo omgeving voor je op en vertellen graag meer over dit fantastische e-commerce platform.
Shopify Plus

Shopify partner

Wij zijn al jaren helemaal gek van Shopify en wij hebben inmiddels ruime ervaring op het gebied van complexe Shopify Plus implementaties. Daarnaast ontwikkelen wij ook veel custom Apps voor Shopify en maken we geavanceerde koppelingen tussen andere IT platformen. 

Shopify biedt oneindig veel mogelijkheden, zo kun je alles uit het systeem halen wat jij nodig hebt. Ben jij op zoek naar een betrouwbare Shopify Plus partner? Wij helpen je graag verder.

Bekijk hieronder onze Shopify Plus Cases

Onze successen

Wordt Nedfinity Digital Agency ook jouw digital partner?
Deze opdrachtgevers gingen je al voor:

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen