Zet in no time je online bedrijf op

Shopify webshop

Wil jij een optimale webshop laten maken voor jouw bedrijf? Bij Nedfinity adviseren we het e-commerce platform Shopify. Het systeem is op dit moment het meest populaire e-commerce platform. Shopify wordt inmiddels door meer dan 1,700,00 bedrijven wereldwijd gebruikt. Bij Shopify kies je voor Software as a Service, zodat je voor een vast bedrag verzekerd bent van een veilige webshop die ook technisch up to date blijft. Op deze pagina lees je meer over de kenmerken en voordelen van het systeem.

Shopify & Nedfinity

Om meer professionaliteit uit te stralen en technisch alles uit jouw webshop te halen, helpen wij je graag bij het neerzetten van jouw Shopify webshop. Ideaal, want bij Nedfinity kan je terecht voor 1 totaaloplossing. Van het bepalen van de strategie tot en met online optimalisatie: we zetten onze Shopify bureau expertise graag voor je in.

Vanuit de strategie maken we de vertaalslag naar een passend ontwerp gericht op de verschillende doelgroepen gerealiseerd door onze Shopify designer. We selecteren, koppelen en configureren de juiste modules binnen de omgeving. Zo ontstaat een geoptimaliseerde Shopify site, met de beste mix van grafische vormgeving, technische aspecten en online marketing. En dat stopt niet na oplevering van jouw webwinkel. Ook als jouw webwinkel live staat, kan je nog steeds bij Nedfinity terecht voor doorlopende optimalisatie en verbeteringen.

Online succes voor jouw Shopify site, daar doen we het voor bij Nedfinity.

              

Voordelen van Shopify

Dat Shopify een fijn systeem is, bewijst de schare aan gebruikers wereldwijd. Dit is belangrijk omdat je wilt kiezen voor een e-commerce platform dat continu doorontwikkeld wordt en een grote basis aan gebruikers heeft. Shopify is wereldwijd dan ook één van de grootste e-commerce platformen.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de eenvoudige interface kan iedereen communiceren met de online winkel. Het scala aan visueel aantrekkelijke thema's is zeer breed. Daarnaast kunnen wij deze ook makkelijk voor je op maat maken.

Lage instapdrempel

Met Shopify kun je snel een hoogwaardige online winkel bouwen en lanceren met weinig tot geen kennis van ontwikkeling. Je hebt minder technische kennis nodig dan wanneer je kiest voor platforms zoals bijvoorbeeld Magento.

Duidelijke prijs per maand

Door de Saas constructie heeft Shopify een heldere prijsstructuur. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je een vast bedrag per maand voor het systeem de hosting het onderhoud en de door ontwikkeling van het systeem.

Supersnel

Alle Shopify winkels draaien gezamenlijk in een supersnelle cloud omgeving. Of je nou 10 of 100.000 producten hebt, het maakt niet uit. Door de doordachte architectuur is en blijf je webwinkel supersnel.

API koppelingen

Shopify is erg makkelijk te koppelen aan andere software door de goed doordachte Shopify API. Hierdoor is het systeem erg geschikt voor maatwerk oplossingen.

Shopify POS (Kassasysteem)

Het Shopify POS kassasysteem heeft standaard een kassasysteem bij de prijs in zitten waar je dus geen extra dure onderhoudscontracten voor hoeft af te sluiten. Deze kassa werkt out of the box. 

Benut jij ook onze kennis en ervaring bij het realiseren van jouw project?

Onze Shopify Specialisten

Inrichten en configureren van jouw webwinkel

Waarschijnlijk richt je niet iedere dag een webshop in en weet je niet precies waar je op moet letten. Als Shopify specialist richt Nedfinity op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van Shopify, de installatie voor jou in en vult deze aan met de benodigde modules.

Bijvoorbeeld om je zoekmachine vindbaarheid te verbeteren of modules om jouw producten bijvoorbeeld bij BOL.com, Marktplaats of Amazon aan te kunnen bieden. Ook kun je denken aan shopify maatwerk zoals koppelingen met een boekhoudprogramma zoals Exact. Naast het installeren configureren bouwen wij deze modules indien dit nodig is ook op maat voor jou.

Je hebt altijd toegang tot een eigen editor, zodat je zelf makkelijk aanpassingen kan doen in bijvoorbeeld het huidige aanbod en het uitbreiden van jouw aanbod met nieuwe producten. Via het overzichtelijke dashboard heb je als beheerder bovendien een goed overzicht van onder andere lopende orders en de status van de voorraad.

Prijsoverzicht

Pakket prijzen per maand
X

Jouw eigen Shopify template ontwerp

Er zijn veel basis templates voor Shopify beschikbaar waar je uit kunt kiezen voor de look & feel van jouw webwinkel. Je mist dan vaak wel net de eigen herkenbare uitstraling van jouw merk en bedrijf. Als Shopify Partner helpt Nedfinity jou met het webdesign voor jouw Shopify websites. We kunnen een thema aanpassen of één compleet voor jouw op maat bouwen. Onze shopify designer, developers en front-end developers zetten het door jou gewenste shopify webdesign om in een template/thema. Zo kun je jouw merk en bedrijf nóg professioneler online presenteren.

Het grootste & beste e-commerce platform

Shopify in cijfers

1,7mln

Bedrijven

2200+

Partners & developers

$200mln

Omzet met Shopify

175

Landen

Shopify online marketing

Super dat je webshop nu af is en helemaal is ingericht. Nu nog de Shopify online marketing. Als Digital Agency helpt Nedfinity jou om middels online marketing vindbaar te zijn in zoekmachines en met het aanbieden van producten in bijvoorbeeld Google Shopping, Facebook, Amazon, Marktplaats, BOL.com e.d. Wij richten de Shopify Nederland koppelingen voor je in en zorgen dat de juiste producten op de juiste plekken worden getoond.

Wil je weten hoe wij als Shopify expert een succesvolle webwinkel voor jou opzetten? 

Onze Cases

Clothing4Christians

Ben jij gelovig en wil je dat laten zien met jouw kleding? Dan is de collectie van Clothing4Christians echt wat voor jou. Bij dit merk vind je kleding met een betekenis. En Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop.

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Smith & Sinclair

Even terug naar je kindertijd en zorgeloos genieten. Smith & Sinclair brengt het kind in ons naar boven en combineert dit met de guilty pleasures uit het volwassen leven. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan snoepjes die smaken naar jouw favoriete alcoholische drankje. Zo wordt volwassen zijn een stuk leuker.

Wenstaartje

Een ambachtelijk taartje met een persoonlijk kaartje. Het is dé manier om iemand te verrassen. En omdat we op dit moment allemaal thuis moeten blijven biedt wenstaartje.nl nu de mogelijkheid om het thuis te laten bezorgen. Gewoon door de brievenbus, hoe makkelijk is dat?

Democrata

Toonaangevend, handgemaakt, stijlvol en toch comfortabel, dat zijn de herenschoenen van Democrata. Voor de Nederlandse en Belgische markt mocht Nedfinity de Shopify webshop ontwikkelen.

Shopify demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Shopify? Wij helpen je graag verder en zetten vrijblijvend een gratis shopify demo omgeving voor je op en vertellen graag meer over dit fantastische e-commerce systeem.

Onze klanten

  • logoContent.LogoImage.Properties.FirstOrDefault(x => x.Alias ==
  • logoContent.LogoImage.Properties.FirstOrDefault(x => x.Alias ==
  • logoContent.LogoImage.Properties.FirstOrDefault(x => x.Alias ==
  • logoContent.LogoImage.Properties.FirstOrDefault(x => x.Alias ==
  • logoContent.LogoImage.Properties.FirstOrDefault(x => x.Alias ==
  • logoContent.LogoImage.Properties.FirstOrDefault(x => x.Alias ==

Ook een Succesvolle Shopify webshop?

Plan nu een afspraak met onze Shopify expert en we helpen je zo goed mogelijk op weg.

Teun van Olst

Shopify Expert

+31 38 453 8347
[email protected]

 

X
X