Shopify

De voordelen en prijzen van Shopify op een rijtje

Ben jij op zoek naar een schaalbaar en flexibel e-commerce platform waarmee je snel en eenvoudig je eigen webshop kunt optuigen? Dan is Shopify waarschijnlijk het beste systeem voor jou.

Inmiddels gingen meer dan 1,700,000 bedrijven je wereldwijd voor.

Het Saas (Software as a service) platform zorgt ervoor dat je voor een vast bedrag automatisch verzekerd bent van een veilige webshop die technisch up to date blijft.

 

 

Shopify demo?

Vul dit formulier in en wij maken een gratis demo omgeving voor je aan, zodat je Shopify gratis kunt uitproberen.

Wanneer kies je voor Shopify?

Het systeem is ontwikkeld als schaalbaar out of the box e-commerce platform voor bedrijven die niet gelimiteerd willen worden door keuze van het systeem. Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijk schaalbaar systeem met ongelimiteerde mogelijkheden? Dan is Shopify voor jou de juiste keuze.

Hieronder lees je meer over de voordelen van het systeem.

Voordelen van Shopify

Dat Shopify een fijn systeem is, bewijst de schare aan gebruikers wereldwijd. Dit is belangrijk omdat je wilt kiezen voor een e-commerce platform dat continu doorontwikkeld wordt en een grote basis aan gebruikers heeft. Wereldwijd is het dan ook één van de grootste e-commerce platformen.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de eenvoudige interface kan iedereen communiceren met de online winkel. Het scala aan visueel aantrekkelijke thema's is zeer breed. Daarnaast kunnen wij deze ook makkelijk voor je op maat maken.

Lage instapdrempel

Met Shopify kun je snel een hoogwaardige online winkel bouwen en lanceren met weinig tot geen kennis van ontwikkeling. Je hebt minder technische kennis nodig dan wanneer je kiest voor platforms zoals bijvoorbeeld Magento.

Duidelijke prijs per maand

Door de Saas constructie heeft Shopify een heldere prijsstructuur. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je een vast bedrag per maand voor het systeem, de hosting, het onderhoud en de doorontwikkeling van het systeem.

Supersnel

Alle Shopify winkels draaien gezamenlijk in een supersnelle cloud omgeving. Of je nou 10 of 100.000 producten hebt, het maakt niet uit. Door de doordachte architectuur is en blijft je webwinkel supersnel.

API koppelingen

Shopify is erg makkelijk te koppelen aan andere software door de goed doordachte Shopify API. Hierdoor is het systeem erg geschikt voor maatwerk oplossingen.

Shopify POS (kassasysteem)

Het Shopify POS kassasysteem heeft standaard een kassasysteem bij de prijs in zitten waar je dus geen extra dure onderhoudscontracten voor hoeft af te sluiten. Deze kassa werkt out of the box. 

Het grootste & beste e-commerce platform

Shopify in cijfers

Company Shopify
            loading=

Miljoenen bedrijven
gebruiken Shopify

Developers Shopify
            loading=

1.000.000+ Partners &
developers

SEO & SEA optimalisatie
            loading=

$440+ Mld. omzet
wereldwijd met Shopify

Globe Shopify
            loading=

In meer dan 175+ landen

Apps Shopify 
            loading=

Meer dan 10.000
beschikbare apps

Bron: Shopify.com bijgewerkt 5-6-2024

Prijsoverzicht

Pakket prijzen per maand

Inrichten en configureren van jouw webwinkel

Je hebt altijd toegang tot een eigen editor, zodat je bijvoorbeeld zelf makkelijk aanpassingen kan doen in het huidige aanbod of jouw aanbod met nieuwe producten kan uitbreiden. Via het overzichtelijke dashboard heb je als beheerder bovendien een goed overzicht van onder andere lopende orders en de status van de voorraad.

Waarschijnlijk richt je niet iedere dag een webshop in en weet je niet precies waar je op moet letten. Als Shopify specialist richten wij op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van Shopify, de installatie voor jou in en vullen we deze aan met de benodigde modules.

Bijvoorbeeld om je zoekmachine vindbaarheid te verbeteren of modules om jouw producten bij BOL.com, Marktplaats of Amazon aan te kunnen bieden. Ook kun je denken aan shopify maatwerk zoals koppelingen met een boekhoudprogramma zoals Exact. Naast het installeren, configureren bouwen wij deze modules indien nodig ook op maat voor jou.

Jouw eigen Shopify thema ontwerp

Er zijn veel basis thema's voor Shopify beschikbaar waar je uit kunt kiezen voor de look & feel van jouw webwinkel. Je mist dan vaak wel net de eigen herkenbare uitstraling van jouw merk en bedrijf. Als Shopify Partner helpen we jou met het webdesign voor jouw webshop. We kunnen een thema aanpassen of er één compleet voor jouw op maat bouwen. Onze designers, developers en front-end developers zetten het door jou gewenste webdesign om in een thema. Zo kun je jouw merk en bedrijf nóg professioneler online presenteren.

Shopify online marketing

Super dat je webshop nu af is en helemaal ingericht. Nu nog de online marketing. Als Digital Agency helpt Nedfinity jou om middels online marketing vindbaar te zijn in zoekmachines en met het aanbieden van producten in bijvoorbeeld Google Shopping, Facebook, Amazon, Marktplaats en BOL.com. Wij richten de  koppelingen voor je in en zorgen dat de juiste producten op de juiste plekken worden getoond.

Shopify partner

Om meer professionaliteit uit te stralen en technisch alles uit jouw webshop te halen, helpen wij je graag bij het neerzetten van jouw Shopify webshop. Ideaal, want bij ons kan je terecht voor 1 totaaloplossing. Van het bepalen van de strategie tot en met online optimalisatie: we zetten onze 24 jaar bureau expertise als Shopify partner graag voor je in en zorgen er voor dat jij online scoort!

Vanuit de strategie maken we de vertaalslag naar een passend ontwerp gericht op de verschillende doelgroepen gerealiseerd door onze designers. We selecteren, koppelen en configureren de juiste modules binnen de omgeving. Zo ontstaat een geoptimaliseerde webshop, met de beste mix van grafische vormgeving, technische aspecten en online marketing. En dat stopt niet na oplevering van jouw webwinkel. Ook als jouw webwinkel live staat, kan je nog steeds bij ons terecht voor doorlopende optimalisatie en verbeteringen.

Lees ook onze insight over het selecteren van de juiste Shopify Partners in Nederland

Shopify partners banner

Shopify Insights

Hieronder vindt je de laatste Insights geschreven door onze Shopify professionals.

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Ben je toe aan de volgende stap met jouw webshop?

Ook een succesvolle Shopify webshop?

Plan nu een afspraak met onze Shopify expert en we helpen je zo goed mogelijk op weg.

Teun van Olst
Naar boven scrollen