Shopify.

De voordelen en prijzen van Shopify op een rijtje

Ben jij op zoek naar een schaalbaar en flexibel e-commerce platform waarmee je snel en eenvoudig je eigen webshop kunt optuigen dan is Shopify waarschijnlijk het beste systeem voor jou.

Inmiddels gingen meer dan 1,700,000 bedrijven je wereldwijd voor. Het Saas (Software as a service) platform zorgt ervoor dat je voor een vast bedrag automatisch verzekerd bent van een veilige webshop die technisch up to date blijft.

Wanneer kies je voor Shopify.

Het systeem is ontwikkeld als schaalbaar out of the box e-commerce platform voor bedrijven die niet gelimiteerd willen worden door keuze van het systeem.

Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijk schaalbaar systeem met ongelimiteerde mogelijkheden dan is Shopify voor jou de juiste keuze.

Hieronder lees je meer over de voordelen van het systeem.

Voordelen van Shopify.

Dat Shopify een fijn systeem is, bewijst de schare aan gebruikers wereldwijd. Dit is belangrijk omdat je wilt kiezen voor een e-commerce platform dat continu doorontwikkeld wordt en een grote basis aan gebruikers heeft. Wereldwijd is het dan ook één van de grootste e-commerce platformen.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de eenvoudige interface kan iedereen communiceren met de online winkel. Het scala aan visueel aantrekkelijke thema's is zeer breed. Daarnaast kunnen wij deze ook makkelijk voor je op maat maken.

Lage instapdrempel

Met Shopify kun je snel een hoogwaardige online winkel bouwen en lanceren met weinig tot geen kennis van ontwikkeling. Je hebt minder technische kennis nodig dan wanneer je kiest voor platforms zoals bijvoorbeeld Magento.

Duidelijke prijs per maand

Door de Saas constructie heeft Shopify een heldere prijsstructuur. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je een vast bedrag per maand voor het systeem de hosting het onderhoud en de door ontwikkeling van het systeem.

Supersnel

Alle Shopify winkels draaien gezamenlijk in een supersnelle cloud omgeving. Of je nou 10 of 100.000 producten hebt, het maakt niet uit. Door de doordachte architectuur is en blijf je webwinkel supersnel.

API koppelingen

Shopify is erg makkelijk te koppelen aan andere software door de goed doordachte Shopify API. Hierdoor is het systeem erg geschikt voor maatwerk oplossingen.

Shopify POS (Kassasysteem)

Het Shopify POS kassasysteem heeft standaard een kassasysteem bij de prijs in zitten waar je dus geen extra dure onderhoudscontracten voor hoeft af te sluiten. Deze kassa werkt out of the box. 

Het grootste & beste e-commerce platform

Shopify in cijfers

1,7 mln bedrijven

1,7mln

Bedrijven

2200 partners & developers

2200+

Partners & developers

200 miljoen omzet

$200mln

Omzet met Shopify

175 landen

175

Landen

Prijsoverzicht.

Pakket prijzen per maand

Inrichten en configureren van jouw webwinkel.

Je hebt altijd toegang tot een eigen editor, zodat je zelf makkelijk aanpassingen kan doen in bijvoorbeeld het huidige aanbod en het uitbreiden van jouw aanbod met nieuwe producten. Via het overzichtelijke dashboard heb je als beheerder bovendien een goed overzicht van onder andere lopende orders en de status van de voorraad.

Waarschijnlijk richt je niet iedere dag een webshop in en weet je niet precies waar je op moet letten. Als Shopify specialist richten we op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van Shopify, de installatie voor jou in en vult deze aan met de benodigde modules.

Bijvoorbeeld om je zoekmachine vindbaarheid te verbeteren of modules om jouw producten bijvoorbeeld bij BOL.com, Marktplaats of Amazon aan te kunnen bieden. Ook kun je denken aan shopify maatwerk zoals koppelingen met een boekhoudprogramma zoals Exact. Naast het installeren configureren bouwen wij deze modules indien dit nodig is ook op maat voor jou.

Jouw eigen Shopify template ontwerp.

Er zijn veel basis templates voor Shopify beschikbaar waar je uit kunt kiezen voor de look & feel van jouw webwinkel. Je mist dan vaak wel net de eigen herkenbare uitstraling van jouw merk en bedrijf. Als Shopify Partner helpen we jou met het webdesign voor jouw webshop. We kunnen een thema aanpassen of er één compleet voor jouw op maat bouwen. Onze designers, developers en front-end developers zetten het door jou gewenste webdesign om in een template/thema. Zo kun je jouw merk en bedrijf nóg professioneler online presenteren. Meer weten?

Shopify online marketing.

Super dat je webshop nu af is en helemaal is ingericht. Nu nog de online marketing. Als Digital Agency helpt Nedfinity jou om middels online marketing vindbaar te zijn in zoekmachines en met het aanbieden van producten in bijvoorbeeld Google Shopping, Facebook, Amazon, Marktplaats, BOL.com e.d. Wij richten de  koppelingen voor je in en zorgen dat de juiste producten op de juiste plekken worden getoond.

Wil je weten hoe wij als Shopify expert een succesvolle webwinkel voor jou opzetten? 

Shopify partner.

Om meer professionaliteit uit te stralen en technisch alles uit jouw webshop te halen, helpen wij je graag bij het neerzetten van jouw Shopify webshop. Ideaal, want bij ons kan je terecht voor 1 totaaloplossing. Van het bepalen van de strategie tot en met online optimalisatie: we zetten onze bureau expertise als Shopify partner graag voor je in en zorgen er voor dat jij online scoort!

Vanuit de strategie maken we de vertaalslag naar een passend ontwerp gericht op de verschillende doelgroepen gerealiseerd door onze designers. We selecteren, koppelen en configureren de juiste modules binnen de omgeving. Zo ontstaat een geoptimaliseerde webshop, met de beste mix van grafische vormgeving, technische aspecten en online marketing. En dat stopt niet na oplevering van jouw webwinkel. Ook als jouw webwinkel live staat, kan je nog steeds bij ons terecht voor doorlopende optimalisatie en verbeteringen.

Onze successen.

Wij werken ook voor.

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Shopify demo.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Shopify? Wij helpen je graag verder en zetten vrijblijvend een gratis demo omgeving voor je op en vertellen graag meer over dit fantastische e-commerce platform.

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Ook een Succesvolle Shopify webshop?.

Plan nu een afspraak met onze Shopify expert en we helpen je zo goed mogelijk op weg.

Teun van Olst

Shopify Expert

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen