Shopify experts voor

Shopify maatwerk

Soms ben je op zoek naar een Shopify functionaliteit die nog niet bestaat of een technische koppeling tussen Shopify en een ander systeem. Een online oplossing die perfect bij jouw bedrijf past. Of een systeem dat alle gewenste functies in zich heeft. Bestaat deze oplossing nog niet? Onze Shopify developers helpen je graag verder met de ontwikkeling hier van.

Wij bouwen Shopify maatwerk oplossingen

Daarnaast ontwikkelen onze Shopify ontwikkelaars gepersonaliseerde online winkels die bezoekers omzetten in klanten, gebruikmakend van de kracht van Shopify. We bouwen jouw webshop volgens de laatste SEO richtlijnen. En zorgen er voor dat deze supersnel en schaalbaar is opgezet voor alle devices. Voor elke discipline hebben wij een geschikte Shopify ontwikkelaar of Shopify developer beschikbaar.

Wij hebben voor elke discipline de juiste Shopify developer

Onze Shopify developers

Koppeling tussen andere systemen

Shopify maatwerk komt vaak om de hoek kijken wanneer er een vertaling moet worden gedaan tussen online en offline. Overweeg je om een boekingssysteem te koppelen aan je webshop? Of koppel je de webshop aan een payment provider? Bij Nedfinity koppelen we bestaande systemen aan nieuwe technieken. En dat betekent meer online mogelijkheden voor jouw organisatie. Elke Shopify developer bij ons heeft alle Shopify examens behaald zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen leveren aan onze partners.

Shopify headless

Wil je de voordelen gebruiken van de back office van Shopify, maar liever een compleet op maat gemaakte voorkant? Zodat jouw webshop helemaal voldoet aan de laatste SEO eisen en of andere functionaliteit? Ook dan ben je bij Nedfinity aan het juiste adres. Onze Shopify Developers helpen je graag verder met een volledig op maat gemaakte Headless e-commerce oplossing.

Shopify developer inhuren?

Ben je op zoek naar een gecertificeerde Shopify developer voor de doorontwikkeling van jouw webshop? Dan ben je bij ons op de juiste website. Wij helpen je graag verder, en plannen indien mogelijk een vrijblijvend gesprek om te bepalen welke Shopify ontwikkelaar uit ons team het beste bij je past. Wil je hier meer over weten check dan de contact mogelijkheden onderaan deze pagina.

Shopify Cases

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Williams Cocktails

Wat krijg je als een restaurant krachten bundelt met een tevreden Nedfinity-klant? Een mooi nieuw e-commerce concept! Met Williams Cocktails regel je een feestje in je eigen huis met stijlvolle verfijnde cocktails die niet kunnen mislukken. Het concept is ontstaan vanuit een samenwerking tussen het Rotterdamse Williams Canteen en Nedfinity-klant Blikkenshop. Als digital partner realiseerde Nedfinity de maatwerk webshop in Shopify.

Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Onze klanten

De klanten van Nedfinity: een mooie mix van merken en opdrachtgevers. Gaan we ook aan de slag voor jouw online resultaat?

Wat klanten over ons zeggen

Verder praten?

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

X
X
Naar boven scrollen