Ben je toe aan de volgende stap met jouw webshop?

Migratie naar shopify

Kies voor een webshop met meer resultaat, een e-commerce totaaloplossing die wél werkt en een oplossing waarbij je bovendien behoudt wat je hebt opgebouwd.

Bij Nedfinity Digital Agency ben je op de juiste plek. Wij helpen je bij de migratie naar Shopify vanuit je huidige webshop naar het alles-in-1 e-commerce platform. Zodat je verder kunt bouwen aan betere resultaten voor jouw webshop.

Samen met Nedfinity heb je in no time een snelle nieuwe webshop binnen Shopify en bouw je online verder aan jouw bedrijf en bedrijfsresultaat.

Wat kost het?

De kosten van een migratie naar Shopify zijn afhankelijk van welke data je allemaal wil importeren.

Waarom Shopify

Het webshop platform Shopify is een SaaS oplossing. Volgens dit software as a service-principe ben je voor een vast bedrag per maand verzekerd van een veilige webshop die altijd werkt, snel is en technisch up to date blijft. Shopify is gebruiksvriendelijk. Je hebt toegang tot een eigen editor, zodat je zelf makkelijk aanpassingen kan doen in bijvoorbeeld het huidige aanbod en het uitbreiden van jouw aanbod met nieuwe producten. Via het overzichtelijke dashboard heb je als beheerder bovendien een goed overzicht van onder andere lopende orders en de status van de voorraad.

Meer weten over de voordelen van Shopify?

X
Shopify banner

Overstappen naar Shopify via Nedfinity

Hoewel je toe bent aan een upgrade van jouw webshop, wil je natuurlijk niet kwijtraken wat je hebt opgebouwd. De specialisten van Nedfinity migreren shopify dagelijks en weten precies welke stappen nodig zijn en begeleiden je in het migratietraject. Dankzij onze ervaring met het bouwen van Shopify webshops weten we de weg: welke tools kun je beter wel of niet gebruiken? Welke apps dragen juist voor jouw webshop bij aan optimale resultaten? En welke details mag je niet overslaan? Zo is Nedfinity jouw digital partner voor een snelle en gemakkelijke overstap naar het Shopify platform. Na onze kennismaking en het duidelijk in beeld brengen van jouw wensen voor je Shopify webshop, stemmen we het vervolgtraject met je af. We doorlopen gezamenlijk een aantal stappen die we specificeren op basis van jouw actuele situatie. Daarmee wordt de overstap naar jouw nieuwe Shopify webshop wel zo eenvoudig en overzichtelijk.

Data vanuit een andere webshop omgeving migreren naar Shopify

Om de informatie van je huidige webshop mee te nemen naar je nieuwe Shopify omgeving is een import van jouw huidige data nodig. Elke data overstap kent een aantal vaste onderdelen, maar ook een aantal gepersonaliseerde punten. Samen bekijken we: welke informatie wil je in ieder geval meenemen en welke tool helpt daar het beste bij? Daarbij letten we ook op het webshop systeem dat je nu gebruikt. Of je nu een Magento migratie, Lightspeed migratie of WooCommerce migratie doet, er zijn verschillende tools beschikbaar om een data import bij Shopify te realiseren. Nedfinity Digital Agency adviseert je hierbij en ondersteunt je bij de keuze: welke functies van de tool heb je nodig, welke kosten horen daarbij en welke aandachtspunten moet je niet uit het oog verliezen? Onze experts migreren shopify zo op een soepele wijze, zonder dat je er naar hoeft om te kijken.

Vincent en Tom

Migreren naar jouw Shopify webshop

Op basis van jouw wensen en ervaringen gaan we aan de slag met het op- en herbouwen van jouw webshop in Shopify. We kiezen een thema dat het beste aansluit op de door jou gewenste webshop. We maken een selectie van benodigde functionaliteiten en bewaken daarbij het budget. En we benutten de eerdere gebruikerservaringen voor een slimme en klantvriendelijke invulling van jouw nieuwe Shopify webshop. Deze combinatie van migreren naar shopify, de conversieslag en het aanvullende maatwerk op het gebied van onder andere vormgeving, seo en redirects zorgen voor een succesvolle migratie naar een nieuwe Shopify webshop. Eentje die bijdraagt aan jouw online resultaat en succes.

Optimaliseren van jouw Shopify webshop

Met Nedfinity als jouw digital partner heb je naast de ervaring ook een extra controle en vangnet in de buurt. We doen altijd een extra controle voor je: is de migratie goed ingesteld? Zijn de redirects en de seo goed ingericht? En werkt jouw Shopify webshop volgens afspraak? We monitoren de eerste resultaten. Wil je zelf bijsturen of heb je toch hulp nodig bij het bijwerken van jouw shop, dan is onze support afdeling altijd voor jou beschikbaar. Eén centraal aanspreekpunt, vanuit een plek waar we precies weten hoe jouw Shopify webshop werkt. Wel zo’n vertrouwd gevoel.

Ranking

Veelgestelde vragen over Shopify migratie

Dat is afhankelijk van welke gegevens er gemigreerd moeten worden en vanuit welke systemen er gemigreerd wordt. Gemiddeld kost alleen de migratie van de data tussen de €300 en €850,-.

Producten, catagorieeën orders, klanten, blogs en pagina's.

Jazeker op onze pagina Lightspeed migratie naar Shopify lees je daar alles over dit onderwerp.

Jazeker op onze pagina Magento migratie naar Shopify lees je daar alles over dit onderwerp.

Jazeker op onze pagina Woocommerce migratie naar Shopify lees je daar alles over dit onderwerp.

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Ben je toe aan de volgende stap met jouw webshop?

Succesvol overstappen naar Shopify?

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Plan nu een afspraak met onze Shopify expert en we helpen je zo goed mogelijk op weg.

Teun van Olst
Naar boven scrollen