Magento migreren naar Shopify

Wil jij een succesvolle Magento migratie naar shopify?

Een Magento webshop migreren naar Shopify is voor veel mensen niet de dagelijkse kost. Bij Nedfinity zijn we hier gelukkig in gespecialiseerd.
Wij zorgen er voor dat jouw Magento migratie snel en veilig wordt verzorgd.

Wij importeren indien gewenst alle data zoals ordersklanten, producten van Magento naar Shopify.

En als we dan toch bezig zijn geven we een zo goed mogelijk verbeter advies zodat de nieuwe webshop nog meer conversies oplevert.

Wat kost het?

De kosten van de magento migratie naar Shopify zijn afhankelijk van welke data je allemaal wil importeren.

Waarom kiezen voor Shopify?

Wij zorgen er voor dat je alle Magento problemen in één keer vergeet

Wij hebben al onze Magento klanten 2 jaar geleden bijna allemaal over gezet naar Shopify. Waarom? Omdat wij helemaal klaar waren met de onoverzichtelijke en niet gebruiksvriendelijke beheer omgeving van Magento en onduidelijke systeemupgrades welke keer op keer voor verborgen kosten zorgden welke wij eigenlijk niet konden door berekenen aan onze klanten.
Shopify is een Saas oplossing en hierdoor krijg je gewoon een kant en klare website voor een vaste maandelijkse prijs. een website die altijd werkt en super snel is. Updates worden door Shopify automatisch doorgevoerd. Dit voorkomt dus de ergernis die je bij magento hebt nadat er betaalde updates moeten worden gedaan en de helft van de plugins niet goed meer werken.

Stap 1

Magento migratie naar shopify

Migreer alle winkel data zoals producten, klanten, orders, categorieën, plaatjes, en nog veel meer naar het beste e-commerce platform ter wereld in slechts een paar uur. Wij doen dit door middel van het koppelen van een bestaande Shopify app en hierdoor kunnen we de magento migratie voor een relatief lage prijs aanbieden.

Magento Migratie Naar Shopify
Technische Ux Analyse Magento Webshop

Stap 2

Technische UX analyse

Wij analyseren de oude webshop, het productaanbod, de doelgroep en de bestaande gebruikerservaring. Dit doen we met verschillende software omgevingen, waaronder een heatmap systeem waarmee we een duidelijk beeld krijgen van wat er wel en niet goed gaat op de webshop. Aan de hand van de resultaten uit deze analyses maken we een conversie geoptimaliseerde blauwdruk van de nieuwe webshop.

Stap 3

Het Redesign

Indien nodig maken naar aanleiding van de technische UX analyse een aangepast ontwerp. Zodat de nieuwe Shopify webshop in de toekomst nog meer conversies gaat opleveren.

Redesign Shopify Webshop
Magento Naar Shopify Configuratie En Maatwerk

Stap 4

Shopify/app configuratie en maatwerk

Wij nemen alle configuratie over van Magento en/of verbeteren deze in Shopify. Denk hierbij aan algemene configuratie, installatie van benodigde extra shopify apps voor functionaliteit die niet standaard in shopify zit. En eventueel maatwerk indien nodig.

Stap 5

SEO optimalisatie en url redirect strategie

Onze SEO specialisten analyseren de bestaande Magento webshop en doen concurrentie onderzoek. Daarnaast analyseren ze de huidige url opbouw en stuctuur en maken een migratie plan. Dit zorgt er voor dat de belangrijkste pagina's hun waarde behouden en de nieuwe webshop geen hinder ondervind van de migratie naar Shopify. Of zelfs beter gaat presteren.

Seo Optimalisatie En Url Redirect Strategie
Testen En Support Shopify Webshop

Stap 6

Testen en Support

Voordat de webshop wordt opgeleverd besteden wij extra aandacht aan het goed testen van de nieuwe Shopify omgeving. We checken of alles er grafisch perfect uit ziet en of de webshop technisch goed functioneert. En uiteraard of de pagespeed test goed is in Google.

Wanneer de webshop online gaat monitoren we de webshop met verschillende software op veiligheid, downtime en seo optimaisatie.

Daarnaast staat ons support team voor je klaar. Mochten er ondanks het gebruiksvriendelijke Shopify systeem toch nog vragen zijn dan helpen zij je graag verder.

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Ben je toe aan de volgende stap met jouw webshop?

Succesvol overstappen naar Shopify?

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Plan nu een afspraak met onze Shopify expert en we helpen je zo goed mogelijk op weg.

Teun van Olst
Naar boven scrollen