Lightspeed migreren naar Shopify

Ook een succesvolle Lightspeed migratie naar shopify?

Het migreren van een Lightspeed online winkel naar Shopify is voor veel mensen geen dagelijkse kost. Gelukkig zijn we bij Nedfinity hierin gespecialiseerd.
Wij zorgen ervoor dat uw Lightspeed orders snel en veilig wordt gemigreerd naar Shopify.
We brengen alle informatie zoals bestellingen, klanten, producten van Lightspeed naar Shopify op aanvraag.
En hoewel we er zelf middenin staan, bieden we de best mogelijke verbeterbegeleiding om de nieuwe online winkel nog efficiënter te maken.

Wat kost het?

De kosten van de Lightspeed migratie naar Shopify zijn afhankelijk van welke data je allemaal wil importeren.

Waarom kiezen voor Shopify?

Wij zorgen er voor dat je alle Lightspeed problemen in één keer vergeet.

We hebben bijna al onze klanten 2 jaar geleden van Lightspeed naar Shopify verplaatst. Waarom? Omdat we volledig waren voorbereid op de verwarrende en onvriendelijke beheeromgeving van Lightspeed en de herhaalde onduidelijke systeemupdates die verborgen kosten veroorzaakten die we niet konden doorberekenen aan onze klanten.
Shopify is een Saas-oplossing en daardoor krijg je alleen een kant-en-klare website voor een vast maandbedrag. een website die altijd werkt en erg snel is. Shopify voert automatisch updates uit. Dit voorkomt het gedoe van Lightspeed na betaalde updates en de helft van de plug-ins werkt niet meer naar behoren.

Stap 1

Magento migratie naar shopify

Migreer alle winkel data zoals producten, klanten, orders, categorieën, plaatjes, en nog veel meer naar het beste e-commerce platform ter wereld in slechts een paar uur. Wij doen dit door middel van het koppelen van een bestaande Shopify app en hierdoor kunnen we de magento migratie voor een relatief lage prijs aanbieden.

Stap 2

Technische UX analyse

Wij analyseren de oude webshop, het productaanbod, de doelgroep en de bestaande gebruikerservaring. Dit doen we met verschillende software omgevingen, waaronder een heatmap systeem waarmee we een duidelijk beeld krijgen van wat er wel en niet goed gaat op de webshop. Aan de hand van de resultaten uit deze analyses maken we een conversie geoptimaliseerde blauwdruk van de nieuwe webshop.

Stap 3

Het Redesign

Indien nodig maken naar aanleiding van de technische UX analyse een aangepast ontwerp. Zodat de nieuwe Shopify webshop in de toekomst nog meer conversies gaat opleveren.

Stap 4

Shopify/app configuratie en maatwerk

Wij nemen alle configuratie over van Magento en/of verbeteren deze in Shopify. Denk hierbij aan algemene configuratie, installatie van benodigde extra shopify apps voor functionaliteit die niet standaard in shopify zit. En eventueel maatwerk indien nodig.

Stap 5

SEO optimalisatie en url redirect strategie

Onze SEO specialisten analyseren de bestaande Magento webshop en doen concurrentie onderzoek. Daarnaast analyseren ze de huidige url opbouw en stuctuur en maken een migratie plan. Dit zorgt er voor dat de belangrijkste pagina's hun waarde behouden en de nieuwe webshop geen hinder ondervind van de migratie naar Shopify. Of zelfs beter gaat presteren.

Stap 6

Testen en Support

Voordat de webshop wordt opgeleverd besteden wij extra aandacht aan het goed testen van de nieuwe Shopify omgeving. We checken of alles er grafisch perfect uit ziet en of de webshop technisch goed functioneert. En uiteraard of de pagespeed test goed is in Google.

Wanneer de webshop online gaat monitoren we de webshop met verschillende software op veiligheid, downtime en seo optimaisatie.

Daarnaast staat ons support team voor je klaar. Mochten er ondanks het gebruiksvriendelijke Shopify systeem toch nog vragen zijn dan helpen zij je graag verder.

wat klanten over ons zeggen.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Succesvol overstappen naar Shopify?.

Succesvol overstappen naar Shopify? Plan nu een afspraak met onze Shopify expert en we helpen je zo goed mogelijk op weg.

Teun van Olst

Shopify Expert

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen