mobiele apps.

Mobiel heeft meer en meer de toekomst. Een eigen app ligt zelfs binnen handbereik! Welkom in de wereld van mobile marketing. Nedfinity helpt je met de strategie, het concept en de realisatie van jouw eigen app. Als full-service ontwikkelaar van mobiele applicaties verzorgen we het traject van de strategie tot en met de aanmelding bij de App Store, Google Play en Windows Market Store.

strategie en concept.

Bij Nedfinity ontwerpen en bouwen we apps voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Web Apps. Voordat we starten met de ontwikkeling, duiken we in het hoe en waarom. Wat wil je bereiken? Wat is het onderscheidend vermogen van de nieuwe app? Zo komen we samen tot een doordachte strategie voor de ontwikkeling van de nieuwe app.

ontwerp.

Een mooie app is één. Een app die aansluit op de wensen van de bezoeker is stap twee. Door in het ontwerp duidelijke navigatiepaden te hanteren, zorgen we ervoor dat de gebruiker van de app zo snel mogelijk de juiste informatie vindt. Gebruiksvriendelijkheid is king! Op die manier ontwikkelen we een succesvolle mobiele app die niet alleen naadloos aansluit op de identiteit van jouw bedrijf of merk, maar ook voldoet aan de wensen van jouw bezoekers.

bouw van de app.

Een app is niet zomaar een app. Een app voor Android is bijvoorbeeld geen app voor iOS. Bij Nedfinity beheersen we alle programmeertalen. Dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van één platform. We richten de techniek achter de app bovendien zo in dat je de app eenvoudig zelf kunt beheren. Met het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) dat we gebruiken, maken we van content toevoegen een piece of cake.

Onze klanten.

De klanten van Nedfinity: een mooie mix van merken en opdrachtgevers. Gaan we ook aan de slag voor jouw online resultaat?

Onze successen.

Bekijk hier onze mobile apps cases. Projecten waar we blij van worden!

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Wil jij ook online scoren?.

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen