Mobiele apps

Mobiel heeft meer en meer de toekomst. Een eigen app ligt zelfs binnen handbereik! Welkom in de wereld van mobile marketing. Nedfinity helpt je met de strategie, het concept en de realisatie van jouw eigen app. Als full-service ontwikkelaar van mobiele applicaties verzorgen we het traject van de strategie tot en met de aanmelding bij de App Store, Google Play en Windows Market Store.

Stijgen

Strategie en concept

Bij Nedfinity ontwerpen en bouwen we apps voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Web Apps. Voordat we starten met de ontwikkeling, duiken we in het hoe en waarom. Wat wil je bereiken? Wat is het onderscheidend vermogen van de nieuwe app? Zo komen we samen tot een doordachte strategie voor de ontwikkeling van de nieuwe app.

Ontwerp

Een mooie app is één. Een app die aansluit op de wensen van de bezoeker is stap twee. Door in het ontwerp duidelijke navigatiepaden te hanteren, zorgen we ervoor dat de gebruiker van de app zo snel mogelijk de juiste informatie vindt. Gebruiksvriendelijkheid is king! Op die manier ontwikkelen we een succesvolle mobiele app die niet alleen naadloos aansluit op de identiteit van jouw bedrijf of merk, maar ook voldoet aan de wensen van jouw bezoekers.

Creatief
Bouwen

Bouw van de app

Een app is niet zomaar een app. Een app voor Android is bijvoorbeeld geen app voor iOS. Bij Nedfinity beheersen we alle programmeertalen. Dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van één platform. We richten de techniek achter de app bovendien zo in dat je de app eenvoudig zelf kunt beheren. Met het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) dat we gebruiken, maken we van content toevoegen een piece of cake.

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Onze successen

Bekijk hier onze mobile apps cases. Projecten waar we blij van worden!

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen