cases.

Wat we bij Nedfinity Digital Agency voor onze klanten hebben gerealiseerd, geeft je alvast een goede indruk van de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. In Cases vind je steeds een actueel overzicht van projecten die we voor onze opdrachtgevers hebben verzorgd. Projecten waar we blij van worden!
Ook zin om met ons aan jouw online doelstellingen te werken en mooie resultaten te behalen?

Fast Forward ook online

FFWD.

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Minder last van kalkaanslag

Waterontharder.

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Alles voor de slaapkamer

totaalBED.

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

onze klanten.

De klanten van Nedfinity: een mooie mix van merken en opdrachtgevers. Gaan we ook aan de slag voor jouw online resultaat?

websites cases.

webshops cases.

apps cases.

wat klanten over ons zeggen.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

wil jij ook online scoren?.

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen