Onze successen.

Zie hier de successen die we voor onze klanten hebben gerealiseerd. Ook wel onze wall of fame. Hier vind je alle projecten waar we de afgelopen tijd aan gewerkt hebben. Projecten waar wij blij van worden. Ze geven een indruk van ons kunnen en de mogelijkheden die we bieden. Want of het nu gaat om een website, webshop of app: met ons kun je alle kanten op.

Fast Forward ook online

FFWD.

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Hearing protection

Alpine.

Feesten, slapen, klussen, racen, vliegen. Er zijn een heleboel momenten te bedenken waarop je jouw oren wilt beschermen tegen externe geluiden. Dan zijn de oordopjes van Alpine hét antwoord. Alpine produceert en verkoopt oordopjes voor allerlei doeleinden en doelgroepen. En dat in meer dan 65 landen wereldwijd. Wij kregen de uitdagende taak om de doorontwikkeling van vijf online stores, voor de landen Nederland, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten, te verzorgen

Alles voor de slaapkamer

totaalBED.

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

Wij werken ook voor.

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Webshops cases.

Websites cases.

Apps cases.

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Wil jij ook online scoren?.

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen