Voor ambitieuze weboplossingen

Webdevelopment

Zodra het concept voor je website, webshop of maatwerk webapplicatie klaar is, starten we met de technische realisatie. Jouw website, webshop of app wordt vanaf de basis opgezet en gemaakt. Daarbij combineren we de beste en nieuwste technieken met onze 22 jaar ervaring. En zo realiseren we voor jou een uitermate stabiele oplossing die veilig, snel en betrouwbaar is. Een oplossing die volledig aansluit op jouw doelstellingen, met de perfecte en authentieke ervaring op alle apparaten.

Maatwerk development vanuit jouw vraagstuk

Webdevelopment passen we bij Nedfinity toe in de breedste zin. Waar het de ene keer gaat om een maatwerk oplossing binnen een bestaand systeem, draait het de volgende keer om .NET maatwerk vanaf de basis. Het vraagstuk bij jouw organisatie is het uitgangspunt. Daarbij kijken we naar de best passende oplossing. De basissystemen die we gebruiken zijn bewuste keuzes, zodat we flexibel en met veel mogelijkheden voor configureren kunnen bouwen. Uitgangspunt blijft altijd het ontwikkelen van een oplossing die voldoet aan jouw beoogde doelstelling en die bijdraagt aan optimale gebruikerservaringen.

Idee

Volledig maatwerk voor specifieke online oplossingen

Soms is jouw vraagstuk met bijbehorende wensen en eisen zo specifiek dat er geen passend bestaand systeem voor het verder ontwikkelen bestaat. In dat geval gaan de developers van Nedfinity voor je aan de slag met volledig maatwerk. We bouwen vanaf de start en realiseren een zelfstandige applicatie die losstaat van andere systemen. Volledig maatwerk is ook aan te raden als je op zoek bent naar specifieke software die voor een lange tijd (denk aan zo’n 5 à 10 jaar) stabiel moet kunnen blijven draaien.

Umbraco en maatwerk development

Binnen een bestaand systeem is het ook mogelijk maatwerk development af te leveren. Voor websites maken we gebruik van het CMS Umbraco. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en heeft volop mogelijkheden op gebied van development. Werken met Umbraco is veilig en betrouwbaar en het maatwerk is erg goed te integreren. Of je nu vanuit mkb of als multinational een oplossing zoekt, onze developers kunnen binnen de Umbraco omgeving vrijwel zonder beperkingen ontwikkelen. Voor het realiseren van dit maatwerk naar jouw wensen maken we gebruik van .NET, de veelgebruikte techniek van Microsoft die zich in de praktijk ruimschoots bewezen heeft. Met development binnen Umbraco realiseren we bij Nedfinity voor jou de combinatie van extra toepassingen binnen het bestaande CMS. Zo ontstaat een op maat gemaakte website, die helemaal voldoet aan jouw wens.

Umbraco banner
Shopify banner

Shopify en maatwerk development

Met Shopify kies je voor een van de meest gebruikte e-commerce systemen ter wereld. Een handig e-commerce systeem, waarbij je ook toegang hebt tot tal van standaard apps en standaard templates. Toch zullen deze standaard items niet altijd volledig aansluiten op jouw wensen. De developers van Nedfinity bieden uitkomst. We bouwen apps op maat binnen de Shopify omgeving. Daarnaast maken we de Shopify templates helemaal op maat of passen we bestaande templates op onderdelen aan. Zo ontstaat met maatwerk development binnen Shopify het eindresultaat dat aan jouw wensen voldoet.

Maatwerk voor native en Progressive Web Apps

Met een native app heb je een zelfstandige applicatie die beschikbaar wordt gesteld in de android store en de iOS store. Het kan handig zijn om een dergelijke app vanuit jouw organisatie aan te bieden. Er kleven echter ook nadelen aan. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen en het continu updaten. Dat vraagt vaak om veel tijd met bijbehorende kosten. Een mooi alternatief is er gelukkig ook. Met een Progressive Web App kies je voor een webapplicatie die je via een website als app kunt installeren. Dat doe je door deze toe te voegen aan je startscherm. De voordelen van een PWA zijn een snellere doorlooptijd bij het ontwikkelen en snellere update mogelijkheden. Bij Nedfinity maken we zowel native apps als Progressive Web Apps. Op basis van jouw vraag en doel adviseren onze developers, zodat je gericht kunt kiezen voor een native of Progressive Web App

Mobiel

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Onze successen

Wordt Nedfinity Digital Agency ook jouw digital partner?
Deze opdrachtgevers gingen je al voor:

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen