Hosting & support.

Ook wat hosting & support betreft is Nedfinity jouw Digital Partner, je kunt hier altijd bij ons voor terecht. Er zijn verschillende vormen van hosting oplossingen bij ons onder te brengen en we bieden verschillende Service Level Agreements aan.

Al onze hosting diensten verlopen via partners die minimaal ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd zijn. Hierdoor wordt er elk jaar een externe audit gedaan.

Wil je advies op maat? Neem dan hieronder contact met ons op! 

Umbraco Hosting.

Umbraco is een open source content management systeem op basis van Microsoft .NET technologie. Met een grote en actieve groep gebruikers én de Umbraco organisatie, wordt het cms continu doorontwikkeld en is de continuïteit gewaarborgd. Umbraco draait op meer dan 730.000 installaties wereldwijd. 

Nedfinity bied verschillende hosting oplossingen voor Umbraco aan.

  • Umbraco Cloud Hosting
  • Umbraco Shared hosting
  • Umbraco Azure hosting

Hieronder vertellen we meer over de verspillen tussen deze hosting omgevingen.

Umbraco Shared Hosting.

Bij shared Umbraco hosting draait Umbraco op een gedeelde hosting server. Dit is een Hosting omgeving die gedeeld wordt met meerdere bedrijven. Hierdoor zijn de kosten een stuk lager dan bij andere hosting oplossingen. De servers zijn hier speciaal voor ingericht, dus dit heeft minimale invloed op performance en veiligheid.

Shared hosting pakketen

Umbraco Cloud Hosting.

Umbraco Cloud is ook een SaaS oplossing, waarbij de hosting door Umbraco zelf wordt verzorgd. Omdat Nedfinity Umbraco partner is, kunnen wij dit uiteraard wel volledig voor je inrichten.

Alle updates en upgrades van het CMS van Umbraco worden automatisch door Umbraco doorgevoerd. Hiervoor betaal je dus geen extra kosten, want deze zitten bij het abonnement in.

Cloud hosting pakketen

Umbraco Azure Hosting.

Umbraco Azure Hosting is een op maat ingerichte Azure omgeving. Deze wordt volledig naar wens ingericht, zodat het precies voldoet aan jouw wensen en eisen. 

Onze Azure experts geven je graag een uitgebreid advies over de mogelijkheden.

Onze klanten.

De klanten van Nedfinity: een mooie mix van merken en opdrachtgevers. Gaan we ook aan de slag voor jouw online resultaat?

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Wil jij ook online scoren?.

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen