Websites

Een optimale mix tussen een mooi webdesign en snelle laadtijden. Een gebruiksvriendelijke website waar de bezoeker centraal staat. Door middel van duidelijke navigatiepaden zorgen we ervoor dat jouw bezoeker zo snel mogelijk de gewenste en benodigde informatie vindt. Zo ontwerpen wij succesvolle websites. Websites die passen bij de huisstijl van jouw organisatie en die online scoren!

Websites full service

Ook bij de bouw van websites werken we full service. Bij Nedfinity heb je toegang tot het volledige dienstenpakket. Vanuit de strategie zorgen we voor een mooi en functioneel webdesign. En daarna werken we met de nieuwste technieken aan het bouwen van de website. Ook kunnen we je na live gang verder ondersteunen bij de optimalisatie van de website. Onze specialisten coördineren, ontwikkelen en adviseren bij elke stap van het project. 

Bouwen

Bouw van de website

Wij bouwen alle websites in een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Hiermee kan je heel eenvoudig zelf jouw website beheren en nieuwe teksten, foto's en video's toevoegen of wijzigen. Wel zo handig! Meestal maken we gebruik van het open source CMS Umbraco. Voor webshops gebruiken we bij voorkeur Shopify, maar kennen ook de weg Magento of Prestashop.

Tekst, foto’s en video’s

Alleen een mooi webdesign zorgt niet voor een succesvolle website. Wat wil je jouw bezoekers vertellen? En hoe ga je dat vertellen? Met effectieve content bereik je wat je wilt. Dankzij onze copywriters, fotografen en filmmakers creëren we de juiste content voor jouw website. In tekst en in beeld.

Template
Stats renzo & Wouter

Zoekmachine-optimalisatie

Je website hoger in de zoekresultaten van Google? Van het zoekwoordenonderzoek tot en met de technische realisatie, wij weten alles van zoekmachine optimalisatie. We optimaliseren de content en de techniek, zodat jouw website beter wordt geïndexeerd door zoekmachines. Ons doel: jouw website zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van Google.

Meten is weten!

Hoeveel bezoekers heeft jouw website per maand? En welke pagina's worden het langst bekeken? Meten is weten. Daarom leveren we alle websites op met Google Analytics, het gratis statistiekenprogramma van Google. Daarnaast gebruiken wij andere tools om date over jouw website te verzamelen. Op basis van de resultaten kun je de juiste keuzes maken en acties ondernemen om jouw online resultaten te verbeteren.

Meten

Onze successen

Wordt Nedfinity Digital Agency ook jouw digital partner? Deze opdrachtgevers gingen je al voor:

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Meer weten? Maak nu een afspraak

Plan nu een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen