Websites.

Een optimale mix tussen een mooi webdesign en snelle laadtijden. Een gebruiksvriendelijke website waar de bezoeker centraal staat. Door middel van duidelijke navigatiepaden zorgen we ervoor dat jouw bezoeker zo snel mogelijk de gewenste en benodigde informatie vindt. Zo ontwerpen wij succesvolle websites. Websites die passen bij de huisstijl van jouw organisatie en die online scoren!

Websites full service.

Ook bij de bouw van websites werken we full service. Bij Nedfinity heb je toegang tot het volledige dienstenpakket. Vanuit de strategie zorgen we voor een mooi en functioneel webdesign. En daarna werken we met de nieuwste technieken aan het bouwen van de website. Ook kunnen we je na live gang verder ondersteunen bij de optimalisatie van de website. Onze specialisten coördineren, ontwikkelen en adviseren bij elke stap van het project. 

Bouw van de website.

Wij bouwen alle websites in een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Hiermee kan je heel eenvoudig zelf jouw website beheren en nieuwe teksten, foto's en video's toevoegen of wijzigen. Wel zo handig! Meestal maken we gebruik van het open source CMS Umbraco. Voor webshops gebruiken we bij voorkeur Shopify, maar kennen ook de weg Magento of Prestashop.

Tekst, foto’s en video’s.

Alleen een mooi webdesign zorgt niet voor een succesvolle website. Wat wil je jouw bezoekers vertellen? En hoe ga je dat vertellen? Met effectieve content bereik je wat je wilt. Dankzij onze copywriters, fotografen en filmmakers creëren we de juiste content voor jouw website. In tekst en in beeld.

Zoekmachine-optimalisatie.

Je website hoger in de zoekresultaten van Google? Van het zoekwoordenonderzoek tot en met de technische realisatie, wij weten alles van zoekmachine optimalisatie. We optimaliseren de content en de techniek, zodat jouw website beter wordt geïndexeerd door zoekmachines. Ons doel: jouw website zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van Google.

Meten is weten!

Hoeveel bezoekers heeft jouw website per maand? En welke pagina's worden het langst bekeken? Meten is weten. Daarom leveren we alle websites op met Google Analytics, het gratis statistiekenprogramma van Google. Daarnaast gebruiken wij andere tools om date over jouw website te verzamelen. Op basis van de resultaten kun je de juiste keuzes maken en acties ondernemen om jouw online resultaten te verbeteren.

Onze successen.

Bekijk hier ons opgeleverde werk voor andere opdrachtgevers. Projecten waar we blij van worden.

Onze klanten.

De klanten van Nedfinity: een mooie mix van merken en opdrachtgevers. Gaan we ook aan de slag voor jouw online resultaat?

Meer weten? Maak nu een afspraak

Plan nu een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Wil jij ook online scoren?.

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen