Zoekmachine optimalisatie

Hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google? Nedfinity weet er alles van. We helpen jou meer rendement te behalen met jouw website. Vanaf het onderzoek tot aan de technische uitvoering zorgt Nedfinity ervoor dat je hoog scoort in zoekmachines.

Contentstrategie

Contentstrategie

Voordat wij de content optimaliseren, beginnen wij eerst met een uitgebreide nulmeting van jouw website. Hoe wordt jouw website nu ontvangen door je bezoekers en op welke pagina’s verlies je de aandacht van de lezer? Hoe beoordeelt Google jouw pagina's? Verschijn je hoog in de zoekresultaten of is de top 10 nog lang niet in zicht? 

Zonder een stevig plan schieten we met losse flodders, daarom stellen wij als eerste een strategie op voordat we aan de optimalisatie beginnen. Het is belangrijk dat wij een plan opstellen waarin jouw wensen en doelen helder geformuleerd zijn. Hierna gaan we aan de slag om deze doelen te realiseren. Wij voeren tussentijdse metingen uit zodat wij de content nog beter kunnen optimaliseren.

Contentoptimalisatie

We starten met zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. We brengen structuur in de wirwar van zoekwoorden en geven advies naar aanleiding van de uitkomsten. Vervolgens starten we met implementeren. De belangrijkste zoektermen zijn vastgesteld. Om je website search proof te maken, optimaliseren we zowel de techniek als de content. Doel is om alle 'obstakels' voor de zoekmachines te elimineren en belangrijke zoektermen te verwerken in de content op de website. Het resultaat: meer traffic en - nog belangrijker - meer relevante bezoekers op jouw website of webshop. Als laatste combineren we SEO met SEA voor een optimaal resultaat. Meer kliks, meer bezoekers en een verbeterde online positie.

Statistieken
Creatief

Contentcreatie

Om jouw merk onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten, is het nodig om jouw online marketing actief bij te houden. Wij creëren content die precies op jouw doelgroep aansluit, zodat je het optimale bereik uit je berichten haalt. Voor elk medium een aangepaste tekst, visual of infographic. Met een op maat gemaakte contentkalender plannen wij de content tot enkele maanden of een jaar vooruit.

Doe de SEO check

Weet jij niet exact waar jouw website staat op het gebied van SEO? Vraag dan de SEO check aan bij Nedfinity. We lichten je website compleet door om je SEO score te bepalen en eventuele verbeterpunten te achterhalen.

Vul hieronder de SEO Check tool in en ontvang een uitgebreid advies. Voor vragen omtrent dit onderwerp zijn wij telefonisch te bereiken.

X
Seo check

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen