Conversie optimalisatie

Jouw website kan op verschillende manieren geoptimaliseerd worden om meer conversies te realiseren. Op basis van uitgebreid onderzoek naar de doelgroep van jouw website en het gedrag van deze doelgroep, kunnen we de website verbeteren om zo meer bezoekers en conversies te bewerkstelligen.

Ons doel is om op basis van hetzelfde aantal bezoekers, meer conversie op de website te realiseren. Wij zetten jouw bezoekers aan tot het plaatsen van een bestelling en tot zachte conversies als: inschrijven voor de nieuwsbrief, aanvraag versturen, review plaatsen.

Leiden

een voorbeeld van de onderdelen die wij optimaliseren:

1. User flow:

Is er een logische opbouw in de pagina’s. Kunnen de klanten moeiteloos een bestelling plaatsen en sluiten de vervolgpagina’s goed op elkaar aan? Of is er een punt in de user flow te ontdekken waar veel klanten uitstappen? Wij onderzoeken het probleem en passen deze pagina('s) aan zodat meer klanten bij het winkelmandje terecht komen en een bestelling plaatsen.

2. Usability:

Hoe is de opbouw van jouw website? Zit er een logische verdeling in tekst en afbeeldingen. Zijn de knoppen en de webnavigatie goed zichtbaar? Is er een zoekoptie voor de klant? Zijn er belemmeringen in het bestelproces?

Bouwen
Doelen

3. Call-to-action:

Zijn er duidelijke call-to-actions op de website te vinden? Waarom moet de klant jouw product kopen, zich inschrijven voor de nieuwsbrief of jouw website delen op social media? Wij helpen de website te verkopen met inspirerende teksten die tot actie aanzetten.

4. Betrouwbaarheid van de website:


- Veilige verbinding,
- Laadsnelheid van de pagina’s,
- Keurmerken (indien van toepassing),
- Reviews van tevreden klanten prominent in beeld brengen.

Uitdaging

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen