Verhoog jouw online impact

Channable: Boost je e-commerce succes!

Versterk jouw e-commerce met Channable! Dé ultieme tool voor feedmanagement en geautomatiseerde advertenties. Als schakel tussen jouw webshop en de gekozen distributiekanalen, maakt Channable gebruik van slimme koppelingen om al jouw producten naadloos te integreren. Met een uitgebreide selectie aan marketplaces zoals Bol.com, Zalando, Google Shopping, Amazon, etc..

Wat is Channable?

Met Channable kunnen gebruikers hun online zichtbaarheid vergroten door producten op meer dan 2.500 kanalen wereldwijd te plaatsen. Het platform biedt ook tools voor het uitvoeren van doelgerichte PPC-campagnes (Pay-Per-Click), het optimaliseren van productinformatie voor verschillende marktplaatsen zoals bol.com en het analyseren van prestatiedata om de effectiviteit van marketinginspanningen te verbeteren.

Kortom, Channable stelt e-commercebedrijven in staat om hun online aanwezigheid te optimaliseren, de verkoop te stimuleren en waardevolle inzichten te verkrijgen om hun marketingstrategieën te verfijnen.

Voordelen van Channable

Volledig geïntegreerde markttoegang

Ervaar een naadloze en efficiënte presentatie van jouw producten online. Beheer moeiteloos duizenden advertenties, lanceer grootschalige advertentiecampagnes en integreer betrouwbaar met diverse kanalen en marketplaces, allemaal vanuit één geïntegreerd platform.

PPC-optimalisatie

Met Channable stel je snel en eenvoudig advertenties, campagnes en zoekwoorden in, direct vanuit je productfeed. Vermijd handmatig bijwerken op elk platform, behoud overzichtelijke controle over je online advertentiestrategie en bespaar tijd. Optimaliseer je PPC-inspanningen voor maximale effectiviteit.

Feed-management

Dankzij Channable krijg je de ultieme grip op het optimaliseren van jouw e-commerce productpresentatie. De kant-en-klare feed templates vormen de pijlers van een gestroomlijnde aanpak, waardoor je jouw productinformatie snel en efficiënt kunt organiseren zonder de complexiteit van instellingen. De realtime updates zorgen ervoor dat jouw e-commerce aanbod altijd up-to-date is, waardoor je direct kunt inspelen op nieuwe mogelijkheden of trends.

Insights & analytics

Stap vooruit in e-commerce optimalisatie met Channable, waar realtime prestatiegegevens afgestemd op jouw KPI's de kern vormen van succes. Verfijn niet alleen productvermeldingen, maar transformeer ook advertentiecampagnes om de conversieratio te verhogen. Met diepgaande inzichten en analytics breng je jouw merk naar de voorgrond, presenteer je het effectief en blijf je gestaag groeien in de dynamische online markt. Ontdek de kracht van Channable voor een strategische en duurzame expansie van jouw e-commerce activiteiten.

Integratie

Breid jouw commerciële bereik uit met naadloze integratie op grote marktplaatsen, zoals Bol.com, dankzij Channable. Automatiseer product listings, bereik de juiste doelgroep op het juiste moment, en verhoog de zichtbaarheid van jouw webshop voor optimale conversiekansen.

Waarom Channable?

Met geavanceerde optimalisatietools biedt het de mogelijkheid om specifieke aspecten van je producten aan te passen, zoals zoekwoorden en prijzen. Dit vertaalt zich niet alleen in advertenties die opvallen, maar ook in een omgeving die doeltreffender is.

Channable gaat echter verder dan alleen efficiëntie; het biedt gerichte zichtbaarheid binnen het uitgebreide digitale landschap. Door niet alleen de consistentie, maar ook de relevantie van je productinformatie te vergroten, bereik je de juiste doelgroep op het meest cruciale moment. 

Het bespaart niet alleen kostbare tijd, maar biedt ook een gestroomlijnde benadering om te focussen op wat echt telt: de groei van jouw activiteiten. Kortom, met Channable omarm je niet alleen optimalisatie, maar ook een strategische en doelgerichte benadering van succes in de digitale wereld.

Helpen

Optimalisatie met Channable

Optimalisatie met Channable zorgt voor efficiënte e-commerce. Door nauwkeurig beheer van productfeeds kun je niet alleen de zichtbaarheid van je producten vergroten, maar ook de relevantie en consistentie ervan verbeteren. Stel je voor dat je moeiteloos je productinformatie kunt aanpassen en optimaliseren, zonder gedoe met elk afzonderlijk platform.

De kracht van Channable ligt in de mogelijkheid om een allesomvattende optimalisatiestrategie te creëren. Of het nu gaat om het perfectioneren van productinformatie, het afstemmen van zoekwoorden, het aanpassen van prijzen of het snel toevoegen van nieuwe items, Channable biedt een alles-in-één oplossing voor het optimaliseren van je e-commerce. Ontdek hoe je met Channable niet alleen tijd bespaart, maar ook je kansen op online succes vergroot door precieze en effectieve optimalisatie.

Jouw Sleutel tot E-commerce Succes!

In de dynamische wereld van e-commerce is zichtbaarheid, nauwkeurigheid en efficiëntie van essentieel belang. Channable, is dé partner in optimalisatie voor jouw e-commerce. Verhoog niet alleen de consistentie van je productinformatie, maar vergroot ook de relevantie binnen de complexe e-commerce omgeving.

Wat Channable werkelijk onderscheidt, is de diepgaande e-commerce analytics die het biedt. Hiermee krijg je waardevolle inzichten in de prestaties van jouw e-commerce producten en advertenties. Begrijp wat binnen de e-commerce context werkt en wat niet, en pas jouw strategie dienovereenkomstig aan.

Kortom, Channable is niet slechts een optimalisatietool; het is een alles-in-één partner die jouw e-commerce naar nieuwe hoogten tilt. Bespaar tijd, vergroot de zichtbaarheid van jouw e-commerce activiteiten, en verhoog de kansen op online succes met Channable als jouw betrouwbare partner in e-commerce optimalisatie.

Contentstrategie

Channable demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Channable? Wij helpen je graag verder en zetten vrijblijvend een gratis demo omgeving voor je op en vertellen graag meer over dit fantastische platform.

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Maximaliseer jouw online groei!

Wil jij ook maximaal resultaat behalen?

Plan nu een afspraak met onze digital marketing specialist Anne en we gaan samen naar de beste mogelijkheden kijken

Anne Kroes
Naar boven scrollen