Leadinfo: Meer leads, meer klanten

Verhoog jouw conversieratio met Leadinfo

Nedfinity Digital Agency is een ervaren partner in leadgeneratie en online marketing. Wij helpen je graag met het optimaliseren van je website en het genereren van meer leads. Met Leadinfo, een krachtige tool voor leadgeneratie, krijg je waardevolle inzichten in jouw websitebezoekers en kun je gerichter contact opnemen met potentiële klanten.

Leadinfo 14 dagen gratis uitproberen?

Vul dit formulier in en wij maken een gratis omgeving voor je aan, zodat je leadinfo gratis kunt uit proberen.

Wat is Leadinfo?

Leadinfo is een softwaretool die automatisch de identiteit van jouw websitebezoekers onthult. Zodra een bezoeker je website bezoekt, koppelt Leadinfo het IP-adres aan een database met bedrijfsgegevens. Je ontvangt vervolgens onder andere de volgende informatie:

 • Bedrijfsnaam
 • Contactgegevens (zoals e-mailadres en telefoonnummer, linkedin gegevens)
 • Functie van de bezoeker
 • Bezochte pagina's op uw website
 • Hoeveel medewerkers
 • Omzet
 • En nog heel veel meer info

Voordelen van Leadinfo

Inzicht in jouw doelgroep

Leadinfo geeft je een gedetailleerd beeld van jouw websitebezoekers, waardoor je jouw doelgroep beter kunt begrijpen. Je kunt segmenteren op basis van bedrijfsgrootte, branche, functietitel en meer, waardoor je jouw marketingboodschappen kunt afstemmen op de specifieke behoeften van jouw doelgroep.

Verhoogde ROI van uw marketinginspanningen

Door te focussen op de meest kansrijke leads, kun je jouw marketingbudget efficiënter besteden en je ROI verhogen. Leadinfo helpt je te bepalen welke marketingkanalen de meeste leads genereren, zodat je jouw budget kunt optimaliseren.

Betere concurrentiepositie

Met Leadinfo krijg je een voorsprong op jouw concurrenten door te weten wie hun website bezoekt. Je kunt deze informatie gebruiken om jouw website en jouw marketingstrategie te optimaliseren en zo meer leads en klanten te genereren.

Klanttevredenheid verhogen

Door jouw websitebezoekers te leren kennen, kun je hen een gepersonaliseerde ervaring bieden. Dit kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en meer loyaliteit.

Verbeterde lead nurturing

Met Leadinfo kun je jouw leadscoringproces optimaliseren en jouw leads op een effectievere manier door de salesfunnel leiden. Je kunt leads automatisch segmenteren op basis van hun interesse en gedrag, waardoor je hen gerichte content en aanbiedingen kunt sturen.

Schaalbare oplossing

Leadinfo is een schaalbare oplossing die meegroeit met jouw bedrijf. Je kunt eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen en jouw Leadinfo-data integreren met andere marketingtools.

Gebruiksvriendelijk

Leadinfo is een gebruiksvriendelijke tool die eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Je hebet geen technische kennis nodig om Leadinfo te gebruiken.

Beveiligd

Leadinfo is een veilige tool die voldoet aan de AVG-wetgeving. Jouw data is veilig en wordt vertrouwelijk behandeld.

Integratie met andere tools

Leadinfo kan worden geïntegreerd met diverse CRM-systemen, marketing automation platforms en e-mailmarketingsoftware. Dit maakt het eenvoudiger om jouw lead data te beheren en jouw marketinginspanningen te optimaliseren.

Continue updates

Leadinfo wordt continu doorontwikkeld met nieuwe features en functionaliteiten. Je kunt er dus zeker van zijn dat je altijd de beschikking heeft over de nieuwste technologie voor leadgeneratie.

Hoe Nedfinity je kan helpen

Nedfinity Digital Agency is een gecertificeerde Leadinfo-partner.
We helpen je graag met:

 • De implementatie van Leadinfo op jouw website
 • Het analyseren van jouw Leadinfo-data
 • Het ontwikkelen van gerichte marketingcampagnes
 • Het opvolgen van leads

Neem vandaag nog contact op met Nedfinity

Wil je meer weten over Leadinfo en hoe je deze tool kunt gebruiken om jouw leadgeneratie te optimaliseren? Neem dan vandaag nog contact op met Nedfinity Digital Agency. We bespreken graag jouw wensen en bekijken hoe we je kunnen helpen om jouw online marketingdoelstellingen te behalen.

leadinfo voor meer leads
Maximaliseer jouw online groei!

Wil jij ook maximaal resultaat behalen?

Plan nu een afspraak met onze digital marketing specialist Anne en we gaan samen naar de beste mogelijkheden kijken

Anne Kroes

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Naar boven scrollen