Wij zijn dé online partner voor jouw complexe website en e-commerce vraagstukken.

Over Ons

Bedrijven en organisaties succesvol maken op het web. Dat is onze drive, onze missie en onze taak. 

Als full service digital agency bieden we online oplossingen die rechtstreeks bijdragen aan het bedrijfsresultaat van onze klanten. We combineren complexe technologie met gebruiksvriendelijke vormgeving, toegankelijk beheer en support waar nodig. En zo helpen we jou online bouwen aan business.

22 jaar ervaring
Meer dan 22 jaar ervaring

5 sterren
Beoordeeld met 5 sterren uit 5 op Google

20 specialisten
Een team met 20 specialisten

600 tevreden klanten
Meer dan 600 tevreden klanten

nieuwste technologieën
Altijd gebruikmakend van de nieuwste technologieën.

Al meer dan 22 jaar kennis en ervaring op het online web

Nedfinity draait al een tijdje mee in de online wereld. Op 14 februari 2000 was de ontwikkeling van grafisch en technisch hoogwaardige websites het uitgangspunt voor onze start. Dat doen we sindsdien met een compact en gedreven team. Mensen met hart voor internet en oog voor resultaat.

Door de jaren heen heeft Nedfinity zich ontwikkeld tot hét internetbureau voor geavanceerde online oplossingen voor onder andere websites, mobiele apps en e-mailmarketing.

Werkwijze

Bij Nedfinity snappen we dat online marketing best een ver-van-mijn-bed-show kan zijn. We leveren slimme oplossingen voor complexe vraagstukken, en maken die oplossingen inzichtelijk met eenvoudige beheersystemen en persoonlijke support. Concrete adviezen en heldere taal. Dat resulteert in effectieve internetoplossingen die voor iedereen behapbaar zijn. En uiteindelijk bijdragen aan het succes van jouw onderneming.

Technologie

Het team van Nedfinity Digital Agency bestaat uit grafisch ontwerpers, techneuten en marketeers. We kennen de kneepjes van het vak. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen. En we gebruiken technologieën die tot de hoogste standaard behoren. Van webshops met online betaalsystemen tot een overzichtelijk intranet voor grote organisaties. We kunnen er veel over vertellen, maar laten het liever zien.

 

Onze klanten

De klanten van Nedfinity: een mooie mix van merken en opdrachtgevers. Gaan we ook aan de slag voor jouw online resultaat?

Wat klanten over ons zeggen

X
X

Verder praten?

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen