Wij zijn dé online partner voor jouw complexe website en e-commerce vraagstukken.

Over ons.

Ben jij op zoek naar een no nonsense team met topspelers die online voor jou gaan scoren dan ben je bij Nedfinity aan het juiste adres. Bedrijven en organisaties laten scoren en succesvol maken op het web. Dat is onze missie.

Digitally awesome.

Al sinds valentijnsdag 14 februari 2000 was de ontwikkeling van grafisch en technisch hoogwaardige projecten het uitgangspunt voor onze start. Dat doen we sindsdien met een compact en gedreven team. Mensen met passie voor internet en oog voor resultaat. Door de jaren heen heeft Nedfinity zich ontwikkeld tot hét digital agency voor geavanceerde website en e-commerce oplossingen.

Online scoren

Online scoren begint bij de basis. Bij Nedfinity realiseren we jouw website of webshop vanuit een doordachte strategie en concept. Vanuit deze pijlers maken we doelgericht de weg vrij voor jouw online succes.

Wij geven nooit op

Wij houden van een uitdaging. Niet alle projecten die wij doen zijn makkelijk. Dat weten onze opdrachtgevers en daarom zijn ze al jaren klant bij ons. Juist als het lastig wordt rennen we net wat harder.

No nonsense

Onze roots liggen in het oosten. We doen dus niet zo moeilijk. We werken hard voor een eerlijke prijs. De klant is koning en we zorgen er met partners als Umbraco en Shopify voor dat we snel online resultaat genereren voor onze klanten.

Dreamteam

Doordat we voor elk specialisme een speler in huis hebben kunnen we onze klanten volledig ontzorgen. We weten wat we wel kunnen en wat we niet kunnen. Mocht dit nodig zijn dan vliegen we spelers in.

22 jaar ervaring
Meer dan 23 jaar ervaring

5 sterren
Beoordeeld met 5 sterren uit 5 op Google

20 specialisten
Een team met 20 specialisten

600 tevreden klanten
Meer dan 600 tevreden klanten

nieuwste technologieën
Altijd gebruikmakend van de nieuwste technologieën.

Werkwijze.

Bij Nedfinity snappen we dat online marketing best een ver-van-mijn-bed-show kan zijn. Om het toegankelijk te maken, leveren we slimme oplossingen voor complexe vraagstukken. Die oplossingen maken we inzichtelijk met eenvoudige beheersystemen en persoonlijke support, concrete adviezen en heldere taal. En dat zorgt voor internetoplossingen die waarde hebben. Effectief en voor iedereen behapbaar. Oplossingen die bijdragen aan het online succes van jouw onderneming.

Technologie.

Het team van Nedfinity Digital Agency bestaat uit grafisch ontwerpers, techneuten en marketeers. We kennen de kneepjes van het vak. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen. En we gebruiken technologieën die tot de hoogste standaard behoren. Van webshops met online betaalsystemen tot een overzichtelijk intranet voor grote organisaties. We kunnen er veel over vertellen, maar laten het liever zien.

 

Onze topscorers.

Met deze groep professionals vormen we het team dat doelgericht werkt aan jouw resultaat. Met elkaar ontwikkelen we state of the art website en e-commerce projecten. En samen met onze online marketeers zorgen we ervoor dat jij online scoort.

Wil jij ook online scoren?.

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen