Achtergrond

Nedfinity draait al een tijdje mee in de online wereld. Op 14 februari 2000 was de ontwikkeling van grafisch en technisch hoogwaardige websites het uitgangspunt voor onze start. Dat doen we sindsdien met een compact en gedreven team. Mensen met hart voor internet en oog voor resultaat. Door de jaren heen heeft Nedfinity zich ontwikkeld tot hét internetbureau voor geavanceerde online oplossingen voor onder andere websites, mobiele apps en e-mailmarketing.

Werkwijze

Bij Nedfinity snappen we dat online marketing best een ver-van-mijn-bed-show kan zijn. We leveren complexe oplossingen, maar maken die inzichtelijk met eenvoudige beheersystemen en persoonlijke support. Concrete adviezen en heldere taal. Dat resulteert in effectieve internetoplossingen die voor iedereen behapbaar zijn. En uiteindelijk bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Technologie

We zijn techneuten en marketeers. Kennen de kneepjes van het vak. En zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen. Bij Nedfinity gebruiken we technologieën die tot de hoogste standaard behoren. Van webshops met online betaalsystemen tot een overzichtelijk intranet voor grote organisaties. We kunnen er veel over vertellen, maar laten het liever zien. Daag ons maar uit!

Wat we doen

Bedrijven en organisaties succesvol maken op internet is al 18 jaar onze expertise.
Wij bieden online oplossingen aan in de vorm van Strategie & Concept, Websites, Development, Mobiele apps, e-Commerce, Digital Marketing en Hosting & Support

Lees meer