Expertise van onze Umbraco developers

Umbraco maatwerk

Umbraco is een open source CMS en dat geeft heel veel extra flexibiliteit. Vanuit deze open source zijn er volop mogelijkheden voor samenstelling, finetuning en aanpassingen in de code. Zo kunnen functionaliteiten op maat ingezet en aangepast worden, en is het mogelijk om koppelingen met externe programma’s te maken. Umbraco maatwerk waar onze developers je graag mee helpen. 

Maatwerk oplossingen in Umbraco

Van functionaliteit met extra opties tot koppelingen met externe systemen zoals een ERP en CRM-pakket. De developers van Nedfinity realiseren binnen het Umbraco CMS de gewenste toepassingen voor de beste versie van jouw website. Dankzij de kennis en ervaring met .NET technologie wordt de code binnen Umbraco geheel naar wens aangepast. Zodat het geheel functioneert met de extra’s die jij nodig hebt voor jouw website.

Onze Umbraco specialisten

Benut jij ook onze kennis en ervaring bij het realiseren van jouw project? 

Marketing

koppelingen met Umbraco en externe systemen

Vanuit de open source kunnen developers allerlei koppelingen en integraties realiseren. Of je nu een API-koppeling naar jouw CRM-pakket of een volledig nieuwe integratie nodig hebt. De developers van Nedfinity realiseren binnen Umbraco het maatwerk dat je nodig hebt. Dankzij onze ervaring wordt de Umbraco koppeling snel, technisch optimaal en praktisch toepasbaar opgeleverd.

Headless met Umbraco Heartcore

Wil je groeien en op meerdere kanalen dezelfde content gebruiken? Dan is de traditionele CMS oplossing niet altijd de beste keuze. Met Umbraco Heartcore heb je een headless oplossing, waarbij direct wordt gewerkt in de backend. Daarmee realiseren onze developers de door jouw gewenste functies met de architectuur die je nodig hebt. Meer weten over de mogelijkheden van de headless opties binnen Umbraco Heartcore? De developers van Nedfinity kijken graag met je mee of headless de beste oplossing voor jouw development vraagstuk is.

Umbraco Heartcore
Vooruit

Umbraco developer inzetten?

Ben je op zoek naar de beste versie van jouw website in Umbraco? Onze developers ondersteunen jou bij de doorontwikkeling van jouw website. We nodigen je graag uit om met ons kennis te maken en welke kansen er zijn om jouw online project de juiste boost te geven.

Onze successen

Wordt Nedfinity Digital Agency ook jouw digital partner? Deze opdrachtgevers gingen je al voor:

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen