Expertise van onze Umbraco developers

Umbraco maatwerk

Umbraco is een open source CMS en dat geeft heel veel extra flexibiliteit. Vanuit deze open source zijn er volop mogelijkheden voor samenstelling, finetuning en aanpassingen in de code. Zo kunnen functionaliteiten op maat ingezet en aangepast worden, en is het mogelijk om koppelingen met externe programma’s te maken. Umbraco maatwerk waar onze developers je graag mee helpen. 

Maatwerk oplossingen in Umbraco

Van functionaliteit met extra opties tot koppelingen met externe systemen zoals een ERP en CRM-pakket. De developers van Nedfinity realiseren binnen het Umbraco CMS de gewenste toepassingen voor de beste versie van jouw website. Dankzij de kennis en ervaring met .NET technologie wordt de code binnen Umbraco geheel naar wens aangepast. Zodat het geheel functioneert met de extra’s die jij nodig hebt voor jouw website.

Experts voor jouw Umbraco maatwerk oplossing

Umbraco Developers van Nedfinity

Koppelingen met Umbraco en externe systemen

Vanuit de open source kunnen developers allerlei koppelingen en integraties realiseren. Of je nu een API-koppeling naar jouw CRM-pakket of een volledig nieuwe integratie nodig hebt. De developers van Nedfinity realiseren binnen Umbraco het maatwerk dat je nodig hebt. Dankzij onze ervaring wordt de Umbraco koppeling snel, technisch optimaal en praktisch toepasbaar opgeleverd.

Headless met Umbraco Heartcore

Wil je groeien en op meerdere kanalen dezelfde content gebruiken? Dan is de traditionele CMS oplossing niet altijd de beste keuze. Met Umbraco Heartcore heb je een headless oplossing, waarbij direct wordt gewerkt in de backend. Daarmee realiseren onze developers de door jouw gewenste functies met de architectuur die je nodig hebt. Meer weten over de mogelijkheden van de headless opties binnen Umbraco Heartcore? De developers van Nedfinity kijken graag met je mee of headless de beste oplossing voor jouw development vraagstuk is.

Umbraco developer inzetten?

Ben je op zoek naar de beste versie van jouw website in Umbraco? Onze developers ondersteunen jou bij de doorontwikkeling van jouw website. We nodigen je graag uit om met ons kennis te maken en welke kansen er zijn om jouw online project de juiste boost te geven.

Umbraco Cases

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Countus

Ondernemers laten doen waar ze goed in zijn, dat is waar Countus Accountants voor staat. Ondernemers weer laten ondernemen en laten doen waar ze goed in zijn.

GGD Noord- & Oost-Gelderland

Als GGD organisatie wil je informatie eenvoudig en snel voor je doelgroepen kunnen ontsluiten. Of het nu gaat om een reisvaccinatie, soa-testen of een mazelenuitbraak; inwoners van het GGD werkgebied Noord- en Oost-Gelderland moeten snel objectieve en juiste informatie kunnen vinden. Laat een goede website daar nou een uitstekend medium voor zijn.

NIJL Aircraftdocking

NIJL Aircraftdocking is een prominente producent en leverancier van dockingsystemen voor passagiersvliegtuigen en vrachtvliegtuigen. Vliegtuigmaatschappijen en onderhoudsbedrijven wereldwijd maken gebruik van hun dockingsystemen én andere equipment voor vliegtuigonderhoud.

Onze klanten

De klanten van Nedfinity: een mooie mix van merken en opdrachtgevers. Gaan we ook aan de slag voor jouw online resultaat?

Wat klanten over ons zeggen

Verder praten?

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

X
X
Naar boven scrollen