SharpSpring marketing automation

Nedfinity biedt een uitgebreid pakket aan marketing automation diensten, zoals marketing automation software, strategie en onboarding cursussen. Wij helpen je die extra stap te zetten om, met behulp van marketing automation, jouw online marketing effectiever en efficiënter te maken. Voor meer en betere leads.

Alle marketing activiteiten in één omgeving

Wil je een overzicht van al je online marketingactiviteiten in één omgeving? Precies weten via welke kanalen welke klanten binnenkomen én ze van juiste en relevante informatie voorzien? Dan is SharpSpring marketing automation het antwoord. Marketing automation bundelt jouw online marketing activiteiten in één omgeving. Of het nu organisch zoekverkeer, e-mailmarketing, Google Ads campagnes of social media kanalen betreft. Marketing automation geeft je inzicht in de kwaliteit van je leads, zodat je hier gericht op kunt sturen. 

Meer weten over marketing automation?

Hoe haal je nu het meeste uit marketing automation? Download onze whitepaper voor tips op het gebied van campagnes, workflows en lead scoring. 

Marketing automation strategie

Voordat we aan de implementatie van marketing automation voor jouw bedrijf beginnen, bepalen we samen de strategie. Wat wil je bereiken, wat zijn de kenmerken van jouw klanten, wat is je propositie?

Als SharpSpring Partner kijken hoe we relevante bezoekers naar je website halen en die gaan vertalen naar kwalitatief goede leads. Onder andere door het toepassen van leads nurturing. Oftewel jouw leads op de juiste momenten voorzien van relevante informatie in hun oriëntatieproces. 

Op basis hiervan maken we een plan van aanpak en implementeren wij marketing automation voor jouw bedrijf. We doen dit doelgericht en pragmatisch om jouw tijd en de onze zo efficient mogelijk te besteden én maximaal resultaat te behalen. 

Contentstrategie
Sharpspring Banner

SharpSpring marketing automation software

Meer leads en conversies? De marketing automation software van SharpSpring helpt je hierbij. Na een grondige evaluatie hebben wij gekozen voor dit marketing automation pakket. 

Met SharpSpring marketing automation weet je wie je website bezoekt en welke pagina's worden bekeken. De software identificeert bezoekers van je website en bouwt een profiel op. Zo weet je precies wat de interesses van je leads zijn en kun je hen gericht benaderen.

Naast tracking op je website bevat deze marketing automation software ook een uitgebreide CRM functionaliteit waarin je in één oogopslag de follow-up van je leads kunt zien. Op basis van deze informatie kun je bijvoorbeeld dynamische content aanbieden via bijvoorbeeld e-mailnieuwsbrieven en leads onderverdelen (lead scoring). SharpSpring werkt samen met vele platformen, zoals ShopifyUmbraco, Google Ads, en tal van andere software pakketten. 

Verbeter jouw sales met kwalitatieve leads

Marketing automation van SharpSpring biedt de voor jouw relevante leads op een presenteerblaadje aan. Op basis van wat jij relevant vindt, worden punten toegekend aan de interesses en contactmomenten van jouw lead. 

Zo weet je welke leads actief aan het oriënteren zijn en kun je hen actief benaderen. Dus niet meer met hagel schieten in je salesopvolging, maar gericht op de ontwikkeling van de interesse bij jouw prospect. Hoe dit precies werkt? Wij leggen het jou graag uit!

Verwachtingen
Helpen

Marketing automation onboarding

Kies je voor marketing automation via Nedfinity? Dan zorgen we dat je in korte tijd bekend bent met de software van SharpSpring, de methodiek én hoe je het maximale voor jouw bedrijf er uit kunt halen.

Deze inwerkperiode noemen we ook wel 'onboarding'. Je leert de ins en outs van de marketing automation software en we helpen je de sales tunnels optimaal in te richten.

We zorgen dat het marketing automation pakket volledig geïntegreerd is met je website, CRM-pakket, social media kanalen en advertentiecampagnes zoals Google Ads.

Als full-service internetbureau zorgen we er daarnaast voor dat je uitingen naar klanten grafisch en technisch puik in elkaar zitten. Oftewel; het hele plaatje professioneel en compleet verzorgd! Nu je zelf aan de slag kunt, bieden wij jou support en ondersteuning om maximaal resultaat te behalen. 

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen