Strategie & concept

Je wilt een plek op het web. Een website die jouw doelgroep aanspreekt, gebruiksvriendelijk is én eenvoudig zelf te beheren is. Nedfinity helpt je vanaf het begin tot het eind. Van de strategie en conceptontwikkeling tot de bouw, de content en de zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Website

Op zoek naar een website op maat voor jouw organisatie? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bouwen websites in de gebruiksvriendelijke Content Management Systeem Umbraco. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees meer over de bouw van websites.

E-commerce

Meer interesse in het opzetten en beheren van een webshop? Ook dan hebben wij een passende oplossing voor je. Met het betrouwbare en vooral gebruiksvriendelijke e-commerce systeem Shopify kun je zelf het beheer van jouw webwinkel regelen. Heb je al een webshop, maar wil je een verbeterslag maken? Nedfinity helpt je met migreren naar Shopify. We begeleiden je bij de overstap vanaf andere platformeren als Magento, Lightspeed en WooCommerce 

Digital marketing

Je website of webshop is klaar, wat nu? Ook voor de online vindbaarheid, social media, content creatie, SEO en SEA kun je bij ons terecht. Wij bouwen mee aan het succes van jouw website.

Sander Ambert & Louella
Stats renzo & Wouter

Online strategie

Back to the start. Wat wil je bereiken met je website? Wie wil je aanspreken? Voordat we aan de slag gaan met de website, duiken we eerst in het hoe en waarom. Samen maken we op basis van een strategische sessie een plan. Jij geeft je wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Zo komen we tot een doordachte internetstrategie die de basis vormt van de nieuwe website.

Conceptontwikkeling

De strategie staat. Wij gaan schetsen! Tijdens de conceptontwikkeling brengen we de functies van de website in kaart. En laten we zien hoe we alles logisch presenteren aan jouw toekomstige websitebezoekers. In het functioneel ontwerp zie je precies wat we gaan doen en hoe de website is opgebouwd.

Waarom kiezen voor Nedfinity?

Experience
            loading=

Meer dan 24 jaar ervaring

Trophy
            loading=

Beoordeeld met 5 sterren
uit 5 op Google

Specialist
            loading=

Een team met
20 specialisten

Customers
            loading=

Meer dan 600
tevreden klanten

Technology
            loading=

Gebruikmakend van
de nieuwste technologieën.

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen