Strategie & concept.

Je wilt een plek op het web. Een website die jouw doelgroep aanspreekt, gebruiksvriendelijk is én eenvoudig zelf te beheren is. Nedfinity helpt je vanaf het begin tot het eind. Van de strategie en conceptontwikkeling tot de bouw, de content en de zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Website.

Op zoek naar een website op maat voor jouw organisatie? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bouwen websites in de gebruiksvriendelijke Content Management Systeem Umbraco. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees meer over de bouw van websites.

E-commerce.

Meer interesse in het opzetten en beheren van een webshop? Ook dan hebben wij een passende oplossing voor je. Met het betrouwbare en vooral gebruiksvriendelijke e-commerce systeem Shopify kun je zelf het beheer van jouw webwinkel regelen. Heb je al een webshop, maar wil je een verbeterslag maken? Nedfinity helpt je met migreren naar Shopify. We begeleiden je bij de overstap vanaf andere platformeren als Magento, Lightspeed en WooCommerce 

Digital marketing.

Je website of webshop is klaar, wat nu? Ook voor de online vindbaarheid, social media, content creatie, SEO en SEA kun je bij ons terecht. Wij bouwen mee aan het succes van jouw website.

Online strategie.

Back to the start. Wat wil je bereiken met je website? Wie wil je aanspreken? Voordat we aan de slag gaan met de website, duiken we eerst in het hoe en waarom. Samen maken we op basis van een strategische sessie een plan. Jij geeft je wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Zo komen we tot een doordachte internetstrategie die de basis vormt van de nieuwe website.

Conceptontwikkeling.

De strategie staat. Wij gaan schetsen! Tijdens de conceptontwikkeling brengen we de functies van de website in kaart. En laten we zien hoe we alles logisch presenteren aan jouw toekomstige websitebezoekers. In het functioneel ontwerp zie je precies wat we gaan doen en hoe de website is opgebouwd.

22 jaar ervaring
Meer dan 23 jaar ervaring

5 sterren
Beoordeeld met 5 sterren uit 5 op Google

20 specialisten
Een team met 20 specialisten

600 tevreden klanten
Meer dan 600 tevreden klanten

nieuwste technologieën
Altijd gebruikmakend van de nieuwste technologieën.

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Ook een briljante strategie & concept?.

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen