Marketing data analyse

Op basis van een uitgebreide analyse, bepalen wij samen met jou wat de online verbeterpunten van jouw organisatie zijn. Wat zijn de knelpunten waar je tegenaan loopt, welke kansen laat je nu nog onbenut? Wij willen weten welk doel je voor ogen hebt en dit vervolgens voor jou realiseren.

Meten

Welke kansen zijn er?

Product analyse:
Welke producten zijn het meest rendabel, waar haal je de meeste marge op? Wij leggen de focus op de goed scorende onderdelen waar je als bedrijf de meeste winst op maakt. Deze onderdelen gaan wij voor je optimaliseren.

Concurrentie analyse:
Wat doet de concurrentie? Op welke punten scoren zij goed en waar laten zij steken vallen? Wij onderzoeken hoe hier op in te spelen. Zodat we nieuwe kansen voor jouw bedrijf creëren.

Bezoekers analyse:
Waar komen jouw bezoekers vandaan? Hoe kan je deze bezoekers beter bereiken, of hoe kun je nieuwe bezoekers trekken? Wat is de engagement op jouw website en hoe is die te verbeteren.  

Wat is het vervolg?

Conversie optimalisatie:
Uitgebreid onderzoek naar de wensen en het gedrag van jouw doelgroep met behulp van online marketing tools. Op welke manier kunnen wij jouw website optimaliseren zodat meer bezoekers overgaan tot conversie. 

Content optimalisatie:
Focus op het aantrekken van meer/nieuwe bezoekers door jouw website te laten stijgen in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines. Met pakkende content zowel op de website als in de communicatie naar buiten toe, verhogen wij de waarde en hiermee uiteindelijk het aantal bezoekers op jouw website.

Doel
Rapportage Met Google Data Studio

Doorlopende rapportage met Google Data studio

Je wilt continue op de hoogte te zijn van de belangrijkste KPI's. Waar komen de bezoekers vandaan, welke pagina's worden het beste bezocht, waar liggen kansen vanuit zoekwoorden in Google? Wij maken voor jou een dynamische rapportage in Google Data Studio waarin data en informatie uit verschillende bronnen wordt gecombineerd tot één helder overzicht. Zo weet je precies met de Google Data Studio rapportage hoe het ervoor staat en wat de trend is. 

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Naar boven scrollen