Ben jij klaar om te scoren?

Werken bij Nedfinity

Jouw nieuwe werkgever: Nedfinity Digital Agency, partner voor online oplossingen. En die oplossingen bieden we in de vorm van Strategie & Concept, Websites, Development, Mobiele apps, e-Commerce, Digital Marketing en Hosting & Support. Bij ons draag jij bij aan allerlei mooie projecten, met slimme ontwerpen en innovatieve oplossingen. Zodat onze opdrachtgevers online resultaat behalen.

team beer

Word jij onze nieuwe Collega?

Hieronder vind je een overzicht van de vacatures die Nedfinity beschikbaar heeft.
Echt iets voor jou? Reageer dan snel op de betreffende vacature.
Zit er (nu) niets voor je bij? Een open sollicitatie is ook altijd welkom.

Onze vacatures

Waarom werken bij Nedfinity?

Collegue
            loading=

Leuke collega's

Desk 
            loading=

Moderne werkplek

Vrijmibo 
            loading=

Vrijdagmiddagborrel

Piggybank
            loading=

Goed salaris

Learning 
            loading=

Zelfontplooiing

Zijn dit jouw toekomstige collega's

Zo ziet een gemiddelde dag er bij Nedfinity uit

08:30 opstarten met goede kop koffie of thee
09:00 gezamenlijke teamsessie: plan voor de dag
09:30 lekker aan de slag met een interessant project
12:30 hoogste tijd voor lunch & een frisse neus
14:00 laatste puntjes op de i voor dat ene project
17:00 afsluiten & kletsen over de dag

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Veelgestelde vragen over Nedfinity

Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we binnen 2 weken contact met je op. Als het klikt, maken we een afspraak om kennis te maken. Zijn we samen enthousiast na het kennismakingsgesprek? Dan plannen we een vervolggesprek. Is het een ‘go’, dan stemmen we jouw arbeidsovereenkomst verder af, zodat we je snel welkom kunnen heten binnen het Nedfinity-team.

Zeker! Kies in dat geval voor ‘open sollicitatie’ of neem contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina. Wie weet welke mogelijkheden er zijn, we gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en interesses.

Ja, dat kan altijd in overleg. We hebben in ieder geval een volledig ingerichte eigen werkplek voor jou op ons hoofdkantoor in Zwolle, maar je mag ook deels vanuit huis werken. De meeste collega’s maken een combinatie van werkdagen op kantoor en werkdagen thuis.

Dat ligt aan jou en de functie die je graag in wilt vullen. We vinden het meestal fijn als je fulltime beschikbaar bent, maar minder uren werken mag ook. In de praktijk is ca. 24 uur werktijd het minimum.

Als je vragen hebt, stel ze vooral! Je bereikt ons telefonisch via +31 38 45 38 347. Of neem rechtstreeks contact op met degene die als contactpersoon in de vacature vermeld staat. In de meeste gevallen is dat trouwens Renzo Koning, onze Managing Director.

Jazeker! We bieden je graag een stageplek met goede begeleiding als jouw hbo-studie raakvlakken heeft met ICT Software Engineering of Online Marketing / Communicatie. De meeste stagiairs starten in september of februari, maar als je voor jouw opleiding een andere startdatum hebt is dat ook prima. Volg je een andere studie dan hierboven genoemd, maar wil je wel werkervaring opdoen bij ons Digital Agency? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 38 45 38 347, wie weet welke mogelijkheden er zijn.

We vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Als je bij Nedfinity komt werken, krijg je daar ook echt de ruimte voor. Naast de praktijkervaring kan je kiezen voor aanvullende opleidingen. Samen bekijken we welke opleiding of cursus het beste past, bijvoorbeeld over een specifiek programma of gericht op een bepaald onderwerp. Er is in ieder geval budget dat je hiervoor in mag zetten.

Ja, natuurlijk! Het leven is meer dan werken. We hanteren de regel ‘vrij is vrij’ en zullen je niet zo snel storen op je vrije dag (tenzij je daar zelf om vraagt ;) ). Een fulltime werkweek bij Nedfinity is 40 uur. De avonden en weekenden zijn voor jou. Soms gebeurt het dat je wat langer doorwerkt, bijvoorbeeld om deadlines te halen, en dan begin je een andere keer wat later of sluit je eerder af. Bij Nedfinity heb je veel flexibiliteit als het gaat om het indelen van je uren. Dat het werk voor alle partijen naar tevredenheid gedaan wordt, vinden we het belangrijkste.

Het team van Nedfinity is een mix van allerlei leuke mensen met elk hun eigen specialisme. Je vindt alle teamleden hier. Er is ruimte voor grappen en er wordt ook zeker hard gewerkt. Want we houden ervan als opdrachtgevers blij zijn door ons werk. En we krijgen energie van de projecten waar we aan werken. Soms ga je zelfstandig met iets aan de slag, maar er zijn altijd collega’s om je te ondersteunen. Bij veel projecten zul je ook samenwerken met elkaar. Buiten werktijd plannen we af en toe een (online) teamactiviteit, zoals een escaperoom en de jaarlijkse (online) kerstborrel.

Je komt werken bij Nedfinity Digital Agency, welkom :). We helpen opdrachtgevers met het behalen van online resultaat en dat doen we al ruim 20 jaar jaar. We maken vooral websites en webshops. Projecten met echte maatwerkoplossingen: de beste combinatie van techniek én vormgeving. Dat wordt aangevuld met het optimaliseren van de online marketing. Nedfinity is een no-nonsense bureau. We houden van ons vak en we spreken alleen dingen af die we ook waar kunnen maken, zowel onderling als met opdrachtgevers. En de sfeer is gewoon gezellig en toegankelijk.

De gegevens die je invult op het formulier, gebruiken we voor jouw sollicitatie naar de betreffende functie. Zodra de functie waar je op reageert, ingevuld is door jou of iemand anders, verwijderen we jouw gegevens. Als je reageert op de ‘open sollicitatie’ houden we je gegevens ongeveer 6 maanden in beheer. Wil je tussentijds je gegevens laten verwijderen, dan kan dat door te mailen naar [email protected]of te bellen naar +31 38 45 38 347 .

Blijf op de hoogte

Ontvang geregeld onze nieuwsbrief vol met de laatste trends, kennisartikelen en nieuws!

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

#werkenbij #vacatures

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over onze vacatures of zou je eerst eens kennis willen maken? Neem dan contact met mij op.

Renzo Koning
Naar boven scrollen