E-mail marketing

Een nieuw product onder de aandacht brengen? Meer bezoekers trekken naar jouw website? Met een effectieve online nieuwsbrief vergroot je jouw online bereik. Bij Nedfinity werken we daarvoor met verschillende online tools. Bijvoorbeeld het gebruiksvriendelijke programma MailChimp: eenvoudig, snel en goedkoop. Of kies voor het geavanceerde SharpSpring, waarbij je jouw e-mail marketing combineert met online marketing en marketing automation.  

Professionele nieuwsbrief

Een professionele online nieuwsbrief. Zie het als een e-mail in een corporate jasje. Dankzij de software die we gebruiken, heb je geen technische kennis nodig om een professionele e-mailnieuwsbrief te versturen. Wij ontwikkelen online mailings die geschikt zijn voor alle e-mailprogramma's, zoals Outlook, Mail, Gmail en Hotmail. En bovendien worden ze niet aangemerkt als spam!

Professionele Nieuwsbrief
Mailchimp banner

Mailchimp

Na ons advies en de technische werkzaamheden verstuur je jouw e-mailnieuwsbrief zelf. Wanneer en hoe vaak je maar wilt. Hiervoor hoef je geen software te installeren, maar bedien je Mailchimp via een overzichtelijke online manager. En met een op maat gemaakte template in jouw huisstijl zorgen we ervoor dat je dat je helemaal zelf aan de slag kunt.

Meten is weten

Een mailing versturen is één. Het effect daarvan meten is stap twee. Hoeveel mensen hebben jouw e-mailnieuwsbrief gelezen? En hoeveel daarvan hebben de stap genomen om door te klikken naar jouw website? In zowel Mailchimp als SharpSpring worden die statistieken overzichtelijk gepresenteerd en zie je in één oogopslag wat e-mailmarketing jouw oplevert. Op basis daarvan kun je de juiste activiteiten ondernemen om jouw resultaten verder te verbeteren.

Meten
Advies

Online demo

Ervaren hoe eenvoudig het is om een professionele nieuwsbrief te versturen? Vraag een online demo aan. Tijdens deze demonstratie laten we je zien wat de mogelijkheden van programma's als Mailchimp en SharpSpring zijn en maken we inzichtelijk hoe ook jij praktisch aan de slag kan met e-mailmarketing.

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen