Social Media marketing

Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram... Online aanwezig zijn is meer dan alleen een perfecte website. Via social media kom je in contact met jouw doelgroep, vergroot je online vindbaarheid en boek betere verkoopresultaten. Nedfinity adviseert en integreert jouw social media-kanalen in jouw online oplossingen.

Strategie

Social media vergroot je online zichtbaarheid. Het laat je op een eenvoudige en goedkope manier de naamsbekendheid van jouw bedrijf of organisatie vergroten. Bij het opzetten van een effectieve social media-strategie komen de sociale netwerken, blogs en andere online communities aan bod om het rendement van jouw website te vergroten.

Contentstrategie
Helpen

Advies en ondersteuning

Nedfinity adviseert én ondersteunt bedrijven op het gebied van social media-marketing. Welke doelen staan centraal? Wat wil je bereiken en wanneer wil je jouw doel behaald hebben? Welke kanalen zijn geschikt voor jouw boodschap? En hoe kunnen we ze implementeren? Met een effectieve inzet van social media, blogs en communities werk je aan meer inkomende links naar jouw website en het uitbreiden van jouw online aanwezigheid.

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen