Waarom nu migreren van Umbraco 8 naar 13?

Werk je op dit moment met Umbraco versie 8, en merk je dat je tegen de grenzen van bepaalde functionaliteit aanloopt? En overweeg je een migratie naar de nieuwste versie 13 van Umbraco, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen probleem! Wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen bij een soepele en probleemloze overgang naar Umbraco 13 of hoger.

Waarom nu migreren van Umbraco 8 naar 13?

Waarom upgraden van versie 8 naar Umbraco 13?

Betere prestaties: Umbraco 13 is sneller en efficiënter dan ooit. Dit betekent een snellere laadtijd voor je website, wat kan leiden tot een betere gebruikerservaring en hogere klanttevredenheid.

Nieuwe functies: De nieuwste versie van Umbraco zit boordevol nieuwe en verbeterde functies. Of je nu op zoek bent naar een betere contentbeheerervaring of geavanceerde integratiemogelijkheden, Umbraco 13 heeft het allemaal.

Verbeterde beveiliging: Cyberbeveiliging is cruciaal. Umbraco 13 biedt verbeterde beveiligingsmaatregelen die je website en data beter beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Ondersteuning en community: Met de nieuwste versie heb je toegang tot de meest recente ondersteuning van zowel het Umbraco-ontwikkelteam als een actieve en behulpzame community.

De uitdagingen van migratie

Het upgraden van een CMS zoals Umbraco kan complex en tijdrovend zijn. Er zijn tal van aspecten om rekening mee te houden, van compatibiliteit van plugins en maatwerkcode tot database-overgangen en configuratiewijzigingen. Dit proces vereist een zorgvuldige planning en uitvoering.

Hoe pakken wij dit voor je aan?

Bij Nedfinity begrijpen we dat je als bedrijf weinig tijd en middelen hebt om je volledig op een technische migratie te richten. Daarom bieden wij een complete migratieservice aan, waarbij we je begeleiden van begin tot eind.

Hier zijn enkele redenen waarom bedrijven voor ons kiezen:

Expertise en ervaring: Ons team van ervaren Umbraco-specialisten heeft al talloze succesvolle migraties uitgevoerd. We kennen de valkuilen en uitdagingen en weten precies hoe we deze kunnen vermijden.

Persoonlijke aanpak: Wij geloven in een persoonlijke aanpak. We beginnen met een grondige analyse van je huidige Umbraco-installatie en bespreken je specifieke wensen en behoeften.

Naadloze overgang: We zorgen voor een naadloze overgang met minimale downtime. Dit betekent dat je website beschikbaar blijft voor je klanten terwijl wij de migratie uitvoeren.

Volledige ondersteuning: Onze service stopt niet na de migratie. We bieden uitgebreide ondersteuning en monitoring om ervoor te zorgen dat alles perfect blijft werken.

Onze weg naar succes

1. Voorbereiding en planning: We beginnen met een gedetailleerde planning en back-up van je huidige omgeving.
2. Testomgeving creëren: Voordat we de migratie in je live-omgeving uitvoeren, testen we alles in een veilige testomgeving.
3. Migratie uitvoeren: We voeren de migratie uit volgens een zorgvuldig opgesteld plan, inclusief het bijwerken van alle benodigde configuraties en scripts.
4. Grondig testen: Na de migratie testen we alles grondig om te verzekeren dat alle functionaliteiten naar behoren werken.
5. Ondersteuning na migratie: We blijven beschikbaar voor ondersteuning en optimalisaties om ervoor te zorgen dat je volledig kunt profiteren van de nieuwe mogelijkheden van Umbraco 13.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? En wil je profiteren van alle voordelen die Umbraco 13 te bieden heeft? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij een soepele en succesvolle migratie. 

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Delen
Naar boven scrollen