Nedfinity is Umbraco Certified Gold Partner!

Gaaf nieuws: we zijn Umbraco Certified Gold Partner geworden! Wat dat inhoudt? Dat Nedfinity tot een selecte groep van slechts zes Umbraco Certified Gold partners in Nederland behoort.

Nedfinity is Umbraco Certified Gold Partner!

Wat betekent het als je Umbraco Certified Gold Partner bent?

De Umbraco Gold Partner certificering houdt in dat klanten een officiële garantie hebben dat Nedfinity ontwikkelaars getraind en erkend zijn om te werken in het Umbraco Content Management Systeem. Je bent ervan verzekerd dat onze ontwikkelaars hun niveau reeds bewezen hebben én doorlopend trainingen blijven volgen om het allerhoogste niveau te handhaven. Bij Nedfinity kennen we alle ins en outs van Umbraco, waardoor we dergelijke installaties van dit CMS optimaal kunnen doorvoeren. Waarom kiezen voor Umbraco?

Korte lijnen met Umbraco

Het partnerschap betekent bovendien dat Nedfinity rechtstreeks contact heeft met de organisatie achter Umbraco en de daarbij behorende ontwikkelaars en support teams. Daardoor hebben we direct toegang tot hun premium kennis en kunnen we snel schakelen. En wat ook erg gaaf is: als Certified Gold Partner heeft Nedfinity inspraak in de ontwikkeling van Umbraco.

Wat is Umbraco precies?

Umbraco is wereldwijd het meest gebruikte .Net open-source content management systeem. Het is een solide CMS waarmee we de mooiste websites realiseren, zowel op grafisch als technisch gebied. Umbraco heeft als groot voordeel dat het een ontzettend flexibel en robuust systeem is, waarbij de grafische en technische mogelijkheden ongekend zijn. Het CMS is bovendien bijzonder geschikt voor maatwerk, koppelingen met systemen, webservices en APP's. 

Een mooie erkenning

Wij zijn erg blij met deze erkenning en dat delen we trots. Natuurlijk blijven we nuchter en gaan we onverstoord door met het maken van mooie en betaalbare oplossingen voor onze klanten. Maar het is duidelijk dat we dankzij deze certificering officieel in ons recht staan om onze Umbraco ontwikkelaars top-notch te noemen!

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Delen
Naar boven scrollen