Clindia

Als onderdeel van de Bipharmagroep is Clindia Benelux gespecialiseerd in een groot aantal producten binnen de in-vitro diagnostiek en bijbehorende apparatuur. Ze leveren betrouwbare, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige producten aan onder andere klinische laboratoria, huisartsenpraktijken en keuringsinstanties.

Clindia

Uitstraling en betrouwbaarheid

Vertrouwen en kwaliteit. Dat zijn belangrijke aspecten in de medische wereld. En bij het design van een website in deze sector moeten dit ook worden uitgestraald. Daarom heeft Nedfinity de website voor Clindia ontworpen en ontwikkeld. Met een strak design, eenvoudige navigatie en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Twee in één

Omdat Clindia onder de Bipharma groep valt is de stijl van de website grotendeel hetzelfde. Maar het ging nog een stap verder. Niet alleen de stijl is hetzelfde. Beide websites vallen namelijk onder hetzelfde CMS, in dit geval Umbraco. Zo zijn beide sites eenvoudig te bewerken en bedienen op één plek.

Voor Clindia hebben onze online marketeers de website geoptimaliseerd zodat deze makkelijk gevonden kan worden via zoekmachines zoals Google.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen