Corporate branding Countus Groep

Samen sta je sterker, weten ze bij Countus Groep. Zeven merken bundelen binnen de groep hun krachten op het gebied van onder andere ondernemersadvies, accountancy, subsidieadvies en financieringsbemiddeling. En dat al in coöperatieverband sinds 1924. Hoogste tijd voor een overkoepelende website. Aan Nedfinity de taak om deze corporate website, in samenwerking met communicatiebureau Stunned, te ontwikkelen.

Corporate branding Countus Groep

Corporate uitstraling

Waar Stunned zich bezighield met de branding, fotografie en content, namen wij het design en de realisatie van de website voor onze rekening. Het mocht een website worden met een corporate uitstraling, maar toch toegankelijk. Gelinkt aan Countus A+A, maar wel met een eigen identiteit. Een website waar alle merken zich thuis zouden voelen, net als potentiële werknemers.

Vacatures automatisch inladen

Extra aandacht is dan ook uitgegaan naar de Werken bij pagina en de vacaturebank. Laatstgenoemde is een dynamische plek geworden waar, middels een API koppeling, automatisch vacatures van Countus A+A ingeladen worden. Ook de vacatures van Subvention, Zienergie, WeCapital, WeRecover, De Omgevingadviseurs en Spoar worden hier centraal verzameld en doorgelinkt naar de desbetreffende websites. Filtering gebeurt op functietype, locatie en merk – een verzameling aan data die bekend is bij en gekoppeld is aan de verschillende dochterbedrijven.

De groep breidt uit

Dat de Groep niet stil zit, weten we inmiddels. Zo hebben we onlangs tijdelijke homepages opgeleverd voor de nieuwe merken Klaart en De Systeemadviseurs en zijn we momenteel de complete sites aan het uitwerken. Ook zijn we bezig met het in nieuwe jassen steken van De Omgevingadviseurs en WeCapital. To be continued dus.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen