Development Fagron Homecare in Umbraco CMS

Fagron HomeCare is een onderdeel van Fagron. Fagron is marktleider in gepersonaliseerde medicatie. Vanuit de gedachte ‘thuis is de beste plek om te herstellen’ biedt Fagron HomeCare met ketenpartners meerdere zorgoplossingen. Voor zowel patiënten als zorgverleners moest er een duidelijke en klantvriendelijke website komen. Nedfinity ging aan de slag.
Development Fagron Homecare in Umbraco CMS

Van landingspagina naar complete website 

Wat begon met een opdracht voor een landingspagina is uiteindelijk uitgegroeid tot een complete website. Eentje die overzichtelijk en toegankelijk is voor zowel patiënten als zorgverleners. Om bezoekers te helpen bij het navigeren, hebben we een pop-up gemaakt. Deze laat bezoekers bij binnenkomst op de site een keuze maken: ben je patiënt of zorgverlener? Na deze keuze belandt de patiënt of zorgverlener direct in het deel van de site waar hij moet zijn en krijgt de informatie voor ogen die voor hem of haar relevant is.

Fagron Homecare 2
Fagron Homecare 3

Speelse twist

Beide doelgroepen hebben dus hun eigen omgeving met bijbehorende homepage. Deze bevatten veel afbeeldingen, om het warme en toegankelijke gevoel over te brengen. De menu items die onder de header geplaatst zijn, bewegen als je eroverheen scrollt: een origineel effect dat de site een speelse twist geeft. Voor Fagron Homecare was het daarnaast belangrijk dat er makkelijk infuustherapie besteld kon worden door zorgverleners. Dit hebben we bewerkstelligd met een duidelijk menu, opvallende call to actions en een uitgebreid aanvraagformulier. Voor de patiënten mocht er een kennisomgeving komen, waar ze informatie vinden en uitlegvideo’s kunnen bekijken over het gebruik van de elastomeerpomp. In een mum van tijd hebben we een prachtige site opgeleverd, waar alle doelgroepen op overzichtelijke wijze bediend worden.

‘’Een website die perfect aansluit op onze behoeften’’

"Wij willen graag onze positieve ervaring delen over de samenwerking met Nedfinity als onze website developer. Het hele proces van begin tot eind was buitengewoon prettig en efficiënt. Nedfinity heeft ons geholpen bij het ontwikkelen van een professionele en gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit op onze behoeften. Ze hebben uitstekend werk geleverd in het vertalen van onze visie naar een prachtig ontwerp en een goed functionerende website. Bovendien waren ze zeer flexibel en dachten ze proactief met ons mee tijdens het hele proces. Met name het snelle en duidelijke schakelen van Nina en Maarten kwam als een welkome verrassing. Ze waren altijd bereikbaar en stonden klaar om al onze vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Kortom, wij zijn zeer tevreden met de samenwerking met Nedfinity. Ze hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn die kwaliteit levert en de beloften nakomt.Wij kunnen ze dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele website developer."

Fagron Homecare 4

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen