Redesign crowdfunding platform Geldvoorelkaar.nl in Umbraco

Als oudste en grootste crowdfunding platform van Nederland is het belangrijk dat je professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Een belangrijk aandachtspunt dus wanneer je een nieuwe website bouwt! Voor Geldvoorelkaar.nl hebben wij een geheel nieuwe uitstraling gerealiseerd en de website voorzien van het nodige maatwerk.

Redesign crowdfunding platform Geldvoorelkaar.nl in Umbraco

De nieuwe website van het crowdfunding platform Geldvoorelkaar is gebouwd in Umbraco 8, de nieuwste versie van dit gebruiksvriendelijke CMS. Dankzij dit systeem kunnen de medewerkers van Geldvoorelkaar gemakkelijk content en projecten beheren. Daarnaast is Umbraco een zeer geschikt CMS voor het programmeren van maatwerk, om zo de gewenste functionaliteit te realiseren. 

Gedegen uitstraling

Geldvoorelkaar was voor de nieuwe website op zoek naar een nieuwe look. Het nieuwe design is zakelijk en straalt professionaliteit uit naar de bezoekers. 

Insteek in het ontwerp is een betrouwbare uitstraling en veel gebruikersgemak. 

Belangrijke kerngegevens zoals looptijd zijn meteen te zien en dat helpt om snel en doelgericht te navigeren.

 

Geld Voor Elkaar Website Nedfinity
Geld Voor Elkaar Website Nedfinity

Snelle gebruikerservaring

Er zit leuke techniek in de site, bijvoorbeeld voor het dynamisch tonen van statistieken van jouw gegevens of projecten in het algemeen. Bijvoorbeeld hoeveel procent er  van een project gefund is. 

Ook hebben we in de techniek rekening gehouden met de laadsnelheid van de pagina’s. Zo worden projecten asynchroon ingeladen (niet alle code wordt tegelijk ingeladen) en wordt lazy loading toegepast voor afbeeldingen. De afbeeldingen worden ingeladen net voordat je die als bezoeker wilt bekijken. Zo biedt de website een snelle en goede gebruikerservaring.

Website op maat

De nieuwe website staat in verbinding met het back-office systeem dat Geldvoorelkaar gebruikt voor het beheren van haar projecten en klanten. Handig dus, want zo zorg je dat informatie altijd actueel is. 

De filteropties zorgen ervoor dat gebruikers precies te zien krijgen waar ze naar opzoek zijn.Ook deze informatie wordt regelrecht uit het back-office systeem opgehaald.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen