Online adverteren

Search engine advertising, display advertising, Google remarketing; het is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden op het gebied van online adverteren op het internet. De specialisten van Nedfinity denken met je mee om te bepalen welke vorm(en) van online adverteren voor jouw organisatie het meest geschikt is. Hierbij nemen we in overweging hoe we een passend budget kunnen vaststellen en welk traject we moeten volgen om de gestelde online marketingdoelstellingen te bereiken. Onze aanpak is strategisch en afgestemd op jouw behoeften.

Google Ads

Een veel ingezette manier van betaald adverteren is Google Ads. Google Ads beheren en managen is een vak apart. Er zijn tal van opties om Google Ads optimaal in te richten; zaken waar je aan moet denken. Dit is van grote invloed op het resultaat, maar ook de kosten die je maakt voor Google Ads.

Is Google Ads iets voor jou?

Google Ads is een gerichte manier om betaald meer relevant verkeer naar jouw website, webshop of app te krijgen. Het biedt veel mogelijkheden om heel gericht jouw doelgroepen online te benaderen. Met de juiste tekstadvertenties, Google Shopping, video- of display-advertenties, getriggerd op relevante Google Ads zoekwoorden, kun je secuur sturen op meer relevant verkeer naar jouw website.

De acties (conversies) van online bezoekers, bijvoorbeeld een contactformulier invullen of een bestelling plaatsen, worden met Google Ads conversies bijgehouden. Zo is inzichtelijk welke campagnes, zoekwoorden, producten of doelgroepen online resultaat genereren. 

Internet
Statistieken

Hoe werkt Google Ads?

Je kunt Google Adwords zien als een veiling van advertenties. De Google Adwords campagne instellingen, de targeting van doelgroepen, de relevantie van de Google Ads advertenties, url's en landingspagina bepalen onder andere hoe jouw Google Ads campagnes presteren.

De hoogste bieder heeft niet per definitie de beste positie boven de organische zoekresultaten in de zoekmachine. De relevantie van de zoekwoorden, de advertenties en landingspagina worden door Google Adwords beoordeeld met een kwaliteitsscore. Het is dus belangrijk dat je het Google Ads account en de Google AdWords campagnes daarom professioneel en optimaal inricht.

Waarom Ads uitbesteden?

Bij Nedfinity werken online marketing specialisten dagelijks in de Google Ads accounts van klanten. Naast deze specialisatie in het managen van Ads accounts van klanten die Google Ads uitbesteden, zie je in de dagelijkse praktijk dat je ook kruisbestuiving kunt realiseren tussen accounts van klanten.

Wil je dat jouw Google Ads account goed beheerd wordt en dat je zo maximaal resultaat behaalt? Kies dan voor uitbesteden van jouw Google Ads. Zo weet je zeker dat je het maximale uit jouw Google Ads campagnes haalt. 

Groeien
Kosten

Wat kost Google Ads?

Hoofdzakelijk kun je de kosten voor Google Ads onderverdelen in twee componenten. De advertentiekosten, dus het advertentiebudget dat je besteedt en rechtstreeks betaalt aan Google. En de kosten aan het Google Ads bureau.

Dit betreft de eenmalige kosten voor het inrichten van het Google Ads account en de periodieke beheer kosten. Onder de eenmalige kosten vallen bijvoorbeeld het analyseren van de te gebruiken SEA zoekwoorden, het inrichten van het Google Ads account met (negatieve) zoekwoorden, advertenties, extensies en conversiemeting. 

Wat kun je van ons verwachten?

Eerst analyseren we objectief wat jou het meest helpt en beoordelen we of Google Ads de optimale oplossing is om relevante bezoekers aan te trekken. Daarna adviseren we over welke vorm van Google Ads voor jou interessant is, zoals tekstadvertenties, Google Shopping, Google Ads Display, Video advertising, enzovoort.

We verstrekken een schatting van het verwachte maandelijkse Google Ads-budget en presenteren een vrijblijvende offerte voor zowel de opzet van Google Ads als de maandelijkse uitbesteding en optimalisatie. Bij goedkeuring ontvang je een planning.

Maandelijks bezorgen we een overzichtelijke rapportage, dynamisch en aanpasbaar naar jouw wensen in real-time. 

Verwachtingen

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen