Clindia

Als onderdeel van de Bipharmagroep is Clindia Benelux gespecialiseerd in een groot aantal producten binnen de in-vitro diagnostiek en bijbehorende apparatuur. Ze leveren betrouwbare, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige producten aan onder andere klinische laboratoria, huisartsenpraktijken en keuringsinstanties.

Clindia

Uitstraling en betrouwbaarheid

Vertrouwen en kwaliteit. Dat zijn belangrijke aspecten in de medische wereld. En bij het design van een website in deze sector moeten dit ook worden uitgestraald. Daarom heeft Nedfinity de website voor Clindia ontworpen en ontwikkeld. Met een strak design, eenvoudige navigatie en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Twee in één

Omdat Clindia onder de Bipharma groep valt is de stijl van de website grotendeel hetzelfde. Maar het ging nog een stap verder. Niet alleen de stijl is hetzelfde. Beide websites vallen namelijk onder hetzelfde CMS, in dit geval Umbraco. Zo zijn beide sites eenvoudig te bewerken en bedienen op één plek.

Voor Clindia hebben onze online marketeers de website geoptimaliseerd zodat deze makkelijk gevonden kan worden via zoekmachines zoals Google.

Clindia Portfolio

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen