Umbraco website nodig?

Veel organisaties vertrouwen voor hun website op Umbraco. Umbraco is een gebruiksvriendelijk, flexibel en robuust website content management systeem. Nedfinity is Umbraco Certified Gold Partner. Dit betekent dat onze developers officieel getraind en gecertificeerd zijn om met Umbraco te werken.  

Umbraco website nodig?

Waarom Umbraco?

Umbraco is een open source content management systeem op basis van Microsoft .NET technologie. Oftewel een systeem om de inhoud van je website te beheren. Met een grote en actieve groep gebruikers én de Umbraco organisatie, wordt het cms continue doorontwikkeld en is de continuïteit gewaarborgd.

Het cms draait op meer dan 1 miljoen installaties wereldwijd. Het kenmerkt zich door stabiliteit, gemakkelijk werken en de vele mogelijkheden voor het beheren van websites. Content is eenvoudig te plaatsen. Het .NET cms is modulair opgebouwd, hierdoor is het relatief eenvoudig om functionaliteit aan de website toe te voegen. De grote community zorgt ervoor dat er een breed scala aan modules beschikbaar is. Én nog een voordeel; omdat het open source is, zit je niet aan één leverancier vast. Bekijk ons portfolio met voorbeelden van Umbraco websites. 

Umbraco is gemakkelijk in gebruik

De user interface is helder en overzichtelijk. Je kunt als gebruiker gemakkelijk content zoals tekst, afbeeldingen en video's toevoegen met de handige editor. Met de boomstructuur navigatie van jouw Umbraco website navigeer en beheer je eenvoudig in dit cms. Gebruikers die binnen het cms werken kun je gemakkelijk op maat rechten toekennen. In ons blog over de nieuwste Umbraco 8 versie lees je hoe het gebruikersgemak verder is geoptimaliseerd. 

Uitermate geschikt voor maatwerk

Umbraco is ook uitermate geschikt voor maatwerk. Het systeem is open source, dus alle code is beschikbaar voor ontwikkelaars. Het cms kan gebruik maken van elk type database zoals bijvoorbeeld MSSQL of MySQL en VistaDB. Daarnaast maakt Umbraco uitsluitend gebruik van open standaarden  Het kan door zijn flexibele architectuur gekoppeld worden aan vrijwel alle web-based systemen. Bijvoorbeeld Mailchimp, Microsoft Sharepoint en Salesforce.com. Bekijk ons portfolio met voorbeelden. 

Nedfinity is Umbraco Certified Gold Partner

Umbraco Certified Gold Partner zijn betekent dat de developers van Nedfinity getraind en gecertificeerd zijn middels officiële Umbraco website CMS trainingen. Hierdoor weet je dat wij Umbraco van binnen en buiten kennen en alle kennis in huis hebben. Zo kunnen we Umbraco installaties optimaal voor je inrichten en het beste uit Umbraco halen. Daarnaast richten we Umbraco hosting optimaal voor je. Kom meteen in contact.
Umbraco Gold Partner - Nedfinity is specialist in Umbraco

Voor wie is dit cms geschikt?

Het cms wordt door een brede basis gebruikers ingezet als website content management systeem. Van multinationals tot midden- en kleinbedrijf én particulieren. Veel voorname websites zijn gebouwd in Umbraco. Zoals websites van Heinz, Sandisk, Microsoft (ASP.NET) én Peugeot.

Training nodig?

Het werken in Umbraco spreekt eigenlijk voor zich. Maar wil je de gebruikers van je Umbraco installatie snel wegwijs hebben in alle mogelijkheden? Dan is training in het werken met dit cms een goed idee. We bieden als Umbraco specialist trainingen aan waarmee je snel bekend bent met dit cms.

Wil je weten wat Umbraco voor jou kan betekenen? Of wil je een bestaande Umbraco website verhuizen? Neem contact met ons op.

Meer weten? Maak nu een afspraak
Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Je afspraak is bijna gemaakt!
Terug Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Nog maar 1 stap te gaan!
Terug
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Lees meer