Umbraco CMS website

Waarom Umbraco?

Umbraco is een open source content management systeem op basis van Microsoft .NET technologie. Met een grote en actieve groep gebruikers én de Umbraco organisatie, wordt het cms continue doorontwikkeld en is de continuïteit gewaarborgd. Umbraco draait op meer dan 1 miljoen installaties wereldwijd. 

Het kenmerkt zich door stabiliteit, gemakkelijk werken en de vele mogelijkheden voor het beheren van websites. Content is eenvoudig te plaatsen. Én nog een voordeel; omdat het open source is, zit je niet aan één leverancier vast en is er een grote community gebruikers. Bekijk ons portfolio met voorbeelden van Umbraco webdesign en websites. In combinatie effectieve online marketing, zorgen we voor de beste vindbaarheid in zoekmachines. 

Umbraco is gemakkelijk in gebruik

Het werken in Umbraco CMS is helder en overzichtelijk. Je kunt als gebruiker gemakkelijk content zoals tekst, afbeeldingen en video's toevoegen met de handige editor. Met de boomstructuur navigatie in jouw Umbraco website navigeer en beheer je eenvoudig content. Gebruikers die binnen het systeem werken kun je gemakkelijk op maat rechten toekennen. In ons blog over Umbraco 8 versie lees je hoe het gebruikersgemak verder is geoptimaliseerd. 

Uitermate geschikt voor maatwerk

Umbraco is uitermate geschikt voor maatwerk. Nedifinity heeft daar veel ervaring in. Het systeem is open source, dus alle code is beschikbaar voor ontwikkelaars. Daarnaast maakt Umbraco uitsluitend gebruik van open standaarden  Het kan door zijn flexibele architectuur gekoppeld worden aan vrijwel alle web-based systemen. Bijvoorbeeld Mailchimp, Microsoft Sharepoint en Salesforce.com.

Nedfinity is Umbraco Certified Gold Partner

Umbraco Certified Gold Partner zijn betekent dat de developers van Nedfinity getraind en gecertificeerd voor Umbraco. Hierdoor weet je dat wij Umbraco van binnen en buiten kennen en alle kennis in huis hebben. Zo kunnen we Umbraco installaties optimaal voor je inrichten en het beste uit Umbraco halen. Daarnaast richten we Umbraco hosting optimaal voor je. 

Training nodig?

Het werken in Umbraco spreekt eigenlijk voor zich. Maar wil je de gebruikers van je Umbraco installatie snel wegwijs hebben in alle mogelijkheden? Dan is training in het werken met dit cms een goed idee. We bieden als Umbraco specialist trainingen aan waarmee je snel bekend bent met dit cms.

Wil je weten wat Umbraco voor jou kan betekenen? Of wil je een bestaande Umbraco website verhuizen?

Meer weten? Maak nu een afspraak
Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Je afspraak is bijna gemaakt!
Terug Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Nog maar 1 stap te gaan!
Terug
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Hoe we het doen

Wij houden van het internet en begrijpen het! Wij creëren succesvolle online concepten en belevingen. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten op een proactieve manier. 
Bekijk onze creatieve cases en blog berichten.