Online concept en strategie voor Penta Rho

Advies nodig over huisvesting, bestuurlijke samenwerking, onderwijsvernieuwing of personele vraagstukken? Dan ben je bij Penta Rho aan het juiste adres. De adviseurs van Penta Rho, samen goed voor meer dan 100 jaar ervaring, zetten ideeën om in werkbare plannen. Het liefst zo duurzaam mogelijk en met oog voor gebruikers, personeel en andere stakeholders. Zo creëren ze voor iedereen ruimte om te zijn. De slogan is overigens zowat het enige dat overeind bleef na een grondige restyle.

Online concept en strategie voor Penta Rho

Unieke uitstraling 

Penta Rho mocht op de schop. De huisstijl was verouderd en kon een opknapbeurt gebruiken. Aan ons om, na een uitgebreide strategische sessie, het nieuwe Penta Rho vorm te geven. Van alles pakten we aan: het logo, de kleuren, de typografie. De hoekige vormen in blauw en bruin maakten plaats voor frisse blauwe kleuren en ronde vormen. Ook bedachten we het concept voor de fotografie, schreven we nieuwe teksten en realiseerden we natuurlijk de website. Die laatstgenoemde kreeg een compleet nieuwe indeling, waarbij onderscheid gemaakt werd tussen de verschillende diensten en markten. Dit om het gebruiksgemak van bezoekers te vergroten en ze efficiënt te laten navigeren naar, voor hen, relevante informatie.

Maatwerk in foto’s en cv’s

Penta Rho is trots op haar team met authentieke adviseurs en wilde dit graag laten zien op de site. Om die reden hebben we een strakke Over ons pagina gemaakt, een duidelijk overzicht met collega’s (met ieder een up te loaden cv - uiteraard in eenzelfde jasje als de rest van de uitingen) en, voor potentiële collega’s, een informatieve werkenbij pagina. Ook komen de medewerkers terug op verschillende pagina’s, gekoppeld aan diensten en onderwerpen behorend bij hun expertises. Met de nieuwe stijl en website laat Penta Rho zien dat ze professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan, dat ze een integrale én persoonlijke, menselijke aanpak hebben en trots zijn op wat ze doen. Klaar om weer gezien te worden!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen