Zoekmachine optimalisatie: klopt jouw online content?

Goede vindbaarheid op internet is cruciaal. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is dan ook niet meer weg te denken om bezoekers en goede conversie op uw website te realiseren.

Zoekmachine optimalisatie: klopt jouw online content?

Het uitgangspunt is dat je als content schrijver je echt richt op de bezoeker. Waarmee ben je de bezoeker van dienst? Welke behoefte vervult jouw website of webshop. Dit is in lijn met de veranderende benadering van Google van zoekmachine naar meer een antwoordmachine. Kortom; een belangrijke invalshoek voor jouw online marketing. 

Google kijkt daarbij steeds meer naar de totale content. In het recente verleden was de insteek qua teksten vooral op zoekwoorden, nu wordt steeds meer semantisch gekeken door Google. Oftewel de betekenis van woorden en de onderlinge samenhang. De teksten worden als het ware geïnterpreteerd; hoe verhouden woorden zich tot elkaar. Met enkele zoekwoorden red je het niet meer,

Originele, juiste en consistente content wordt dus steeds belangrijker. Het begint met het kennen van je doelgroep en je content daarop aan laten sluiten.

Als full-service internetbureau hebben wij de kennis en tools in huis om je website voor zoekmachines te optimaliseren. We schrijven content of passen bestaande voor SEO aan. Met tools analyseren we je website en voeren we optimalisering door. Dit kan eenmalig of doorlopend met continue bewaking van je website ranking.

Meer weten over zoekmachineoptimalisatie? Neem contact met ons op.

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Delen
Naar boven scrollen