Free icons, gratis iconen & links

Iconen kunnen een mooie toevoeging zijn, als je jouw website net wat meer uitstraling wilt geven. Het is niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een visuele feedback.

Free icons, gratis iconen & links

Iconen kunnen een mooie toevoeging zijn, als je jouw website net wat meer uitstraling wilt geven. Het is niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een visuele feedback. En dat betekent: een verhoogde gebruiksvriendelijkheid! Hieronder geven we een overzicht van een aantal goede icon websites! Je kunt ze altijd gebruiken om je systeem mee op te vrolijken.

Icon websites

Een van de beste icon verzamelsites is iconarchive:http://www.iconarchive.com/. Het categoriseerde overzicht bevat momenteel meer dan 18.400 iconen!

Icon base

Iconbase:http://www.iconbase.com/ heeft 49 pagina's met een groot aantal stock icon sets.

Iconfactory

Een persoonlijke favoriet is Iconfactory: http://iconfactory.com/freeware/icon

Iconspedia

De wikipedia voor gratis icons: http://www.iconspedia.com

16x16

Een mooie set 16x16 pixel-iconen is te vinden op: http://www.famfamfam.com. Nog een leuke 16x16-set: http://www.http://ndesign-studio.com/

Delen

Hosting van jouw website of webshop? Houd hier rekening mee

19 juli 2022

Het opzetten van een website of webshop is één ding, zorgen dat deze ook goed werkend online staat is een tweede. Daar heb je hosting voor nodig. En er zijn verschillende manieren waarop je dat kan regelen. Welke oplossingen zijn er en welke afweging maak je bij het kiezen van de juiste vorm? Hier lees je meer over de keuzes en mogelijkheden.

Umbraco 9

03 januari 2022

In september is Umbraco 9 gelanceerd. De nieuwste versie van de techniek achter jouw Umbraco website. Umbraco 9 geeft nog meer mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk websites, toegespitst op de nieuwste technologie en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk. Maar wat is er dan precies nieuw in Umbraco 9?

Lazy loading voor een snellere website

16 september 2021

Een snelle website is cruciaal. Dit om te voorkomen dat bezoekers snel wegklikken, maar juist ook voor de vindbaarheid in Google. Google vindt een snelle website namelijk belangrijk. En door hoger in de zoekresultaten van Google te komen, krijg jij meer bezoekers op je site. Klinkt simpel, gewoon je website sneller maken. Maar hoe kun je dat doen? We vertellen je over de nieuwe mogelijkheden voor ‘lazy loading’.

Naar boven scrollen