Firefox SEO-tips

Tijd voor een aantal tips! Hieronder vindt u een compleet overzicht van de beste SEO Firefox plugins. Met deze tools krijgt u eenvoudig inzicht in de verschillende soorten data die Google gebruikt voor de pagerank.

Firefox SEO-tips

Door deze data inzichtelijk te krijgen en vervolgens uw website daarop te optimaliseren, verhoogt u de kans dat uw website beter vindbaar is in Google. Uiteraard is het wel belangrijk dat de aanpassingen op de juiste manier worden verwerkt, anders loopt u kans dat de aanpassingen uist negatief werken voor uw website.

Kent u handige tools die niet in ons lijstje staan? Vertel het ons, dan passen we de lijst aan!

(Advanced) SERPAnalytics Google search

SERPAnalytics is een nieuwe SEO-tool om SERPs te analyseren. Met deze plugin kunt u in Google zoeken en de ontvangen resultaten analyseren in SERPAnalystics.
» Officiële site 

Flagfox

Flagfox toont een vlag waarmee de serverlocatie van de huidige website wordt aangeduid. De tool biedt snelle toegang tot gedetailleerde informatie over de locatie en de webserver.
» Officiële site 

Foxy SEO Tool

Foxy SEO Tool biedt tools voor zoekmachine-optimalisatie (SEO), webverkeer en pagina-analyse voor webmasters en webprofessionals.
» Officiële site 

Google Semantics

Deze tool helpt u om synoniemen te vinden voor zoekwoorden op Google. De tool gebruikt de Google-synoniemen en is daarom een uitstekende tool om uw campagne te optimaliseren.
» Officiële site  

SearchStatus

SearchStatus toont de Google Pagerank, Alexa Rank, Complete Ranking en SEOmoz Linkscape mozRank in uw browser, gecombineerd met snelle zoekwoorddichtheidanalyses, keyword/nofollow-arceerder, Alexa-informatie en meer.
» Officiële site

SEO Link Analysis

De tool linkt de gegevens in Google Webmaster Tools en Yahoo! Site Explorer aan de page rank van de pagina via links, de ankertekst en de gebruiker.
» Officiële site 

SEOpen

Een aantal basistools om u te helpen bij uw zoekmachine-analyse. Inclusief Google backlinks, Yahoo backlinks, PageRank check, http-header-check, en veel meer.
» Officiële site

SeoQuake SEO extentie

Seoquake is een Mozilla Firefox SEO extentie die gericht is op webmasters die zich bezig houden met zoekmachine-optimalisatie (SEO) en internetpromotie van websites. SeoQuake zorgt ervoor dat u de belangrijkste informatie voor uw zoekmachine-optimalisatie uit uw website haalt.
» Officiële site

StomperTools

StomperTools bevat SNRanker: een visualisatie van Google, Yahoo en MSN/Livevoor, een specifieke term gebruikmakend van SVG.
» Officiële site

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Delen
Naar boven scrollen