Nieuwe website voor nieuwe huisstijl De Vries Metaal

De Vries Metaal is al sinds 1984 dé partner voor draai- en freeswerk. De conventionele draaibanken hebben plaats gemaakt voor geavanceerde computergestuurde machines. Ze zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kleine tot middelgrote onderdelen door middel van CNC draaien en CNC frezen. Net als Giezen Metaal, Profile Laser en Fenix Industries, is De Vries Metaal onderdeel van Schoonderwolf Groep. Ook deze site mochten wij onder handen nemen.

Nieuwe website voor nieuwe huisstijl De Vries Metaal

Nieuwe website voor een nieuwe huisstijl

De nieuwe huisstijl van De Vries Metaal mochten wij vertalen naar een nieuwe website. Qua opzet lijkt de website op de eerdere websites die we voor de Schoonderwolf Groep maakten, maar toch ziet hij er anders uit en voelt hij anders aan. Dit komt omdat de huisstijl een tikkie anders is, met de uitgesproken kleuren geel en oranje. Deze hebben we door de hele site heen terug laten komen. Bijvoorbeeld bij de call to actions, en de buttons. Ook op de homepage van deze site is er veel ruimte gecreëerd voor stilstaand én bewegend beeld. Zo zien bezoekers in één oogopslag met wat voor bedrijf ze te maken hebben.Inspiratiepagina

Op de site is ruimte voor informatie over De Vries Metaal, de diensten die ze leveren en de producten die ze maken. Zo is op de Productenpagina een galerie te vinden met productvoorbeelden. Fijn ter inspiratie. Op de Over ons pagina is een tijdlijn zichtbaar met belangrijke events uit het verleden. Ook is er een Werken-bij omgeving waar potentiële collega’s kunnen lezen en zien wat voor bedrijf De Vries Metaal is en wat het bedrijf hen te bieden heeft. Het moderne, nieuwe jasje van De Vries Metaal zal vast bijdragen aan het aantrekken van nieuw personeel. Wij vinden het er in ieder geval erg aantrekkelijk en uitnodigend uitzien.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen