Realisatie Giezen metaal in Umbraco CMS

Giezen Metaal is dé specialist als het gaat om het walsen en buigen van buizen en profielen. Dat walsen en buigen doen ze al sinds 1892 (!). Ervaring waar je u tegen zegt. Geen bocht te moeilijk of te gek. Wij kregen de vraag om ons over de nieuwe site te buigen (haha - snap je ‘m?). We hebben de site van een nieuw design voorzien en ‘m vervolgens opgebouwd in Umbraco 10.
Realisatie Giezen metaal in Umbraco CMS

Professionele uitstraling 

De huisstijlelementen van Giezen Metaal, zoals het heldere rood, hebben we in de gehele website terug laten komen. Zelfs in de foto’s die in eerste instantie als stockmateriaal fungeerden. Uiteindelijk heeft Giezen Metaal professionele foto’s en video’s laten maken, in eenzelfde stijl, om de uitstraling zo echt en persoonlijk mogelijk te maken. De website zit vol close-ups van medewerkers die met hun vak, hun ambacht, bezig zijn. Verder hebben we gekozen voor ronde vormen, onder andere in de buttons, invoervelden, in achtergronden en in de hoeken van de blokken. Giezen Metaal staat immers bekend om zijn rondingen. Door deze designkeuzes komen dus zowel de identiteit als de sfeer van het bedrijf goed naar voren.

Op maat gemaakte historie 

Giezen Metaal heeft vele ontwikkelingen doorgemaakt sinds het ontstaan in 1892. Op de historiepagina kun je deze ontwikkelingen zien in de tijdlijn. De tijdlijn is door onze front-end developers ontwikkeld met HTML codes en styling met CSS. Ook de productpagina is een maatwerkpagina. De klanten kunnen hier voorbeelden zien van de producten die gemaakt zijn en kúnnen worden. Een ware inspiratiepagina dus. Wil jij ook geïnspireerd worden? Neem dan vooral eens een kijkje op deze moderne, warme site met persoonlijke en ambachtelijke touch.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen