Design en realisatie Profilelaser

Buizen en profielen snijden met een laser, dat is de specialiteit van Profile Laser. Of het nu gaat om koker-, buis-, hoek- of U-profielen, om staal, RVS, aluminium, koper of messing: u vraagt, de lasers draaien. De website was toe aan een modern jasje en wij hebben die gerealiseerd. 

Design en realisatie Profilelaser

Eigen huisstijl 

Profile Laser valt net als de andere metaalbedrijven waarvoor wij websites hebben mogen maken, Giezen Metaal, Fenix Industries, De Vries Metaal en Seine Metaal, onder één overkoepelende organisatie: de Schoonderwolf Groep. Ondanks de link tussen de bedrijven, heeft elk bedrijf wel een eigen merk, huisstijl en identiteit. Aan ons om die eigenheid in de sites terug te laten komen. Zo zie je bijvoorbeeld strakke lijnen op de achtergrond, passend bij de strakke sneden die de lasers maken. En is er veel ruimte voor video en actiefoto’s, om de authenticiteit en vakkundigheid te tonen.

Historie pagina 

In de site zitten enkele maatwerkoplossingen, zoals het offerteformulier, de pagina met productvoorbeelden en de historiepagina. Door middel van HTML en CSS zijn de pagina’s zo ingericht dat ze ook in de toekomst makkelijk aangepast kunnen worden. Een nieuw jaartal in de tijdlijn is in het CMS bijvoorbeeld met een druk op de knop toe te voegen. En offertes komen inclusief toelichting en specificaties binnen. Dat maakt het contact met warme leads een stuk makkelijker. Een moderne site is het dus geworden, die ook nog eens makkelijk in beheer is. Klaar voor de toekomst.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen