Free icons, gratis iconen & links

04-07-2008

Iconen kunnen een mooie toevoeging zijn, als je jouw website net wat meer uitstraling wilt geven. Het is niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een visuele feedback.

Free icons, gratis iconen & links

Iconen kunnen een mooie toevoeging zijn, als je jouw website net wat meer uitstraling wilt geven. Het is niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een visuele feedback. En dat betekent: een verhoogde gebruiksvriendelijkheid! Hieronder geven we een overzicht van een aantal goede icon websites! Je kunt ze altijd gebruiken om je systeem mee op te vrolijken.

Icon websites
Een van de beste icon verzamelsites is iconarchive:http://www.iconarchive.com/. Het categoriseerde overzicht bevat momenteel meer dan 18.400 iconen!

Icon base
Iconbase:http://www.iconbase.com/ heeft 49 pagina's met een groot aantal stock icon sets.

Iconfactory
Een persoonlijke favoriet is Iconfactory: http://iconfactory.com/freeware/icon

Iconspedia
De wikipedia voor gratis icons: http://www.iconspedia.com

16x16
Een mooie set 16x16 pixel-iconen is te vinden op: http://www.famfamfam.com. Nog een leuke 16x16-set: http://www.http://ndesign-studio.com/

Zoeken
Als je geen zin hebt om al deze sites te doorzoeken, kun je ook altijd gebruikmaken van Iconfinder: http://www.iconfinder.net/. Wil je zelf een favoriete icon maken, dan kun je die laten genereren door: http://www.html-kit.com/favicon

Interessant?
038 453 83 47
of
Stuur mail
Deel dit artikel
comments powered by Disqus