Strategische sessie

Back to the start. Wat wil je bereiken met je website? Wie wil je aanspreken? Voordat we aan de slag gaan met een nieuwe klant, duiken we eerst in het hoe en waarom. Samen maken we een plan. Jij geeft je wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Zo komen we tot een doordachte internetstrategie die de basis vormt van de nieuwe website. We doen dit onder andere met het Business Model Canvas. Hieronder lees je daar meer over.

Nedfinity Overleg

Business Model Canvas

Veel klanten willen een ​​specifieke oplossing zoals 'Ik wil een website' of 'Ik wil een webshop'. Te vaak worden er zowel aan de kant van een bureau en aan de kant van de klant aannames gedaan aan het begin van het project. Hierdoor worden verkeerde keuzes worden gemaakt voorafgaand aan de bouw van een project. Daarom starten wij bij Nedfinity onze projecten vrijwel altijd met een strategische sessie waarbij we gebruik maken van een Business Model Canvas.

Of het nu gaat om jouw ​​bedrijfsconcept, het verfijnen van jouw merkstrategie of het verbeteren of vernieuwen van jouw IT-landschap. Pas als de strategie, maar ook het businessplan en gerelateerde doelen helder zijn, kunnen we precies peilen welke oplossing jouw organisatie echt nodig heeft. Door gebruik te maken van het Business Model Canvas doorlopen we een aantal logische stappen. Hierdoor genereren we de juiste output die nodig is om de beste technische oplossing te ontwikkelen. En zo voorkomen we dat we oplossingen ontwikkelen die geen toegevoegde waarde hebben voor jouw organisatie.

Deze sessie wordt altijd geleid door iemand met een achtergrond in Design Thinking. In de praktijk blijkt: met deze innovatieve aanpak krijgen we complexe vraagstukken snel(ler) helder, met als eindresultaat een waardevolle oplossing die daadwerkelijk bijdraagt aan jouw bedrijf. 

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Ook een briljante strategie & concept?

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning
Naar boven scrollen