Conceptontwikkeling.

De strategie staat. De ambitie is duidelijk en de richting is bepaald. 

Maar: een strategische richting van een bedrijf is niet direct geschikt voor de eindgebruikers. Hoe ga je van het strategische 'wat' naar het concrete en verifieerbare 'hoe'? Dit is het gebied van conceptontwikkeling.

Nedfinity gaat voor je aan de slag: tijd om te schetsen! Tijdens de conceptfase brengen we de functies van de website in kaart. En laten we zien hoe we alles logisch presenteren aan jouw toekomstige bezoekers. 

Brainstormsessie.

Elk idee is waardevol en tijdens een brainstormsessie maken we een inventarisatie van de ideeën die er zijn. Na deze brainstormsessie selecteren we de beste ideeën op hun levensvatbaarheid en effectiviteit om uiteindelijk een solide ontwerpconcept en marketingconcept te creëren. Ons team van artdirectors, copywriters en creatieve strategen werkt met jou samen om het concept tot een degelijk en praktisch plan van aanpak te verfijnen. Content, fotografie en (grafisch) ontwerp geven een gezicht aan strategie als het gaat om conceptontwikkeling.

Onze klanten.

De klanten van Nedfinity: een mooie mix van merken en opdrachtgevers. Gaan we ook aan de slag voor jouw online resultaat?

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Brainstormsessie conceptontwikkeling?.

Plan nu een afspraak met onze grafisch ontwerper Sander voor een brainstormsessie.

Sander Hollander

Grafisch ontwerper

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen