Conceptontwikkeling

De strategie staat. De ambitie is duidelijk en de richting is bepaald. Maar: een strategische richting van een bedrijf is niet direct geschikt voor de eindgebruikers. Hoe ga je van het strategische 'wat' naar het concrete en verifieerbare 'hoe'? Dit is het gebied van conceptontwikkeling. Nedfinity gaat voor je aan de slag: tijd om te schetsen! Tijdens de conceptfase brengen we de functies van de website in kaart. En laten we zien hoe we alles logisch presenteren aan jouw toekomstige bezoekers. 

Seth, Sander en Judith

Brainstormsessie

Elk idee is waardevol en tijdens een brainstormsessie maken we een inventarisatie van de ideeën die er zijn. Na deze brainstormsessie selecteren we de beste ideeën op hun levensvatbaarheid en effectiviteit om uiteindelijk een solide ontwerpconcept en marketingconcept te creëren. Ons team van artdirectors, copywriters en creatieve strategen werkt met jou samen om het concept tot een degelijk en praktisch plan van aanpak te verfijnen. Content, fotografie en (grafisch) ontwerp geven een gezicht aan strategie als het gaat om conceptontwikkeling.

Wij werken o.a. samen met:

We zijn trots op onze klanten en de doelen die we gezamenlijk hebben bereikt!

Onze klanten

Klanten over ons

Wij worden beoordeeld met een gemiddeld van 5/5 sterren

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen