RSGNOV

De scholengemeenschap RSG Noord- Oost Veluwe is in het bezit van een geheel nieuwe website. De focus ligt bij deze opdracht op het gebruiksgemak voor de medewerkers en de leerlingen van het RSG.

RSGNOV

Eenvoudig in beheer

Met dit nieuwe CMS (welke is het?) is het voor de medewerkers van het RSG zeer eenvoudig om de website zelf te beheren. Er is de mogelijkheid om extra pagina’s aan te maken, foto’s, agenda-items en het laatste nieuws aan te passen. De content kan naar Facebook gelinked worden om de leerlingen via dit populaire social media kanaal te bereiken.

Techniek

De techniek maakt het mogelijk om meerdere categorieën op één pagina te tonen, hierdoor kan zowel de agenda, het nieuws als ook de foto’s op de homepage getoond worden. De webmail en het Magister zijn aan de website gekoppeld. Leerlingen kunnen inloggen en zo eenvoudig hun e-mails en cijfers bekijken.

Veiligheid
Alle persoonlijke informatie wordt versleuteld verzonden waardoor de gegevens beschermt zijn tegen diefstal. De online veiligheid van de leerlingen blijft op deze manier gewaarborgd.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen