RSGNOV

De scholengemeenschap RSG Noord- Oost Veluwe is in het bezit van een geheel nieuwe website. De focus ligt bij deze opdracht op het gebruiksgemak voor de medewerkers en de leerlingen van het RSG.

RSGNOV

Eenvoudig in beheer

Met dit nieuwe CMS (welke is het?) is het voor de medewerkers van het RSG zeer eenvoudig om de website zelf te beheren. Er is de mogelijkheid om extra pagina’s aan te maken, foto’s, agenda-items en het laatste nieuws aan te passen. De content kan naar Facebook gelinked worden om de leerlingen via dit populaire social media kanaal te bereiken.

Techniek

De techniek maakt het mogelijk om meerdere categorieën op één pagina te tonen, hierdoor kan zowel de agenda, het nieuws als ook de foto’s op de homepage getoond worden. De webmail en het Magister zijn aan de website gekoppeld. Leerlingen kunnen inloggen en zo eenvoudig hun e-mails en cijfers bekijken.

Veiligheid
Alle persoonlijke informatie wordt versleuteld verzonden waardoor de gegevens beschermt zijn tegen diefstal. De online veiligheid van de leerlingen blijft op deze manier gewaarborgd

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen