Regionale kenniswerkplaats

Een online omgeving voor al het nieuws, lopende initiatieven en onderzoeken uit de gezondheidszorg in Noord- en Oost-Gelderland voor zorgprofessionals uit de regio, dat is sinds maart 2021 regionalekenniswerkplaats.nl. De vraag hiernaar werd vanuit academische werkplaats AGORA, de Regionale Kenniswerkplaats Jeugd Samen Doen&Leren en het Evaluatiebureau Publieke Gezondheid gesteld. Drie organisaties die onderdeel uitmaken van GGD Noord- en Oost-Gelderland.

Regionale kenniswerkplaats

Dé plek voor informatie

Aan Nedfinity de schone taak een website te ontwikkelen waarop actualiteiten en projecten uit de gemeenten van de regio Noord- en Oost-Gelderland overzichtelijk en representatief kunnen worden weergegeven. Door de duidelijke structuur kan de zorgprofessional die regionalekenniswerkplaats.nl bezoekt, snel navigeren op de website. Als content management systeem hebben we Umbraco ingezet.

Minimalistisch lay-out voor een optimaal overzicht

De website van Regionale Kenniswerkplaats is door ons opgemaakt binnen een stramien waarin de heldere, basic huisstijl het beste tot zijn recht komt. Een rustige tint blauw, met een actieve tint geel die goed toepasbaar is voor ‘call-to-actions’. Een goed leesbare, rustige typografie en sprekende afbeeldingen zijn toegepast. Tekst, fotografie en vormgeving staan zo in evenwicht. De bezoeker van de site kan de informatie goed tot zich nemen, waarmee het hoofddoel voor de site ‘kennisdeling met en tussen samenwerkingspartners in de praktijk’ wordt nagestreefd.

Voor ervaren en minder ervaren website-beheerders

We hebben het content management systeem van de website zo ingericht, dat iedere beheerder hiermee overweg kan. Het is toegankelijk en gebruiksvriendelijk. De inhoudelijke informatie staat overzichtelijk weergegeven en is eenvoudig aan te passen of toe te voegen. Daarnaast biedt Umbraco de mogelijkheid om de website in de toekomst uit te breiden met andere functies.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen