Kwaliteit en structuur

Nieuwe overzichtelijke website voor QVOX

Hoe heb jij het voor jouw organisatie vastgelegd als het gaat om arbo & veiligheid, kwaliteit, informatiebeveiliging en milieu & duurzaamheid? QVOX helpt je op deze gebieden met onder andere certificering en het toepassen van wet- en regelgeving. Kenmerkend voor de aanpak van QVOX is de integrale aanpak met slimme keuzes en oplossingen voor de lange termijn. Voor groei, stabiliteit en kwaliteit binnen jouw bedrijf.

Nieuwe overzichtelijke website voor QVOX

Daar hoort natuurlijk ook een passende website bij. Een plek die bezoekers duidelijk de weg wijst en waarin ook binnen de online omgeving slimme keuzes zijn gemaakt als het gaat om informeren en structureren. Een mooi project dus voor Nedfinity.

Van huisstijl tot projectaanbod

Vanuit het huisstijlhandboek heeft Nedfinity de vertaalslag naar het ontwerp van de website gemaakt. Dat zie je bijvoorbeeld terug in kleurstelling, lettertype en de gebruikte afbeeldingen. Daarnaast is er op de homepage meer ruimte voor klantcases en opdrachtgevers. Zodat voor bezoekers gelijk te zien is waar de kwaliteit van QVOX terug te vinden is.

Structuur tot in de details

Binnen de website is gekozen voor een indeling op basis van expertise en van de verschillende certificeringsnormen. Zo vinden bezoekers makkelijk hun weg. De combinatie van overzichtspagina’s en gerichte informatie op detailniveau biedt voor ieder wat wils met een snelle link naar verdieping indien gewenst.

Nedfinity combineerde voor dit project de diensten development, grafisch design en online marketing. Met als resultaat een heldere informatieve Umbraco website die aansluit op de dienstverlening van de klant en de wensen van online bezoekers.

Benieuwd hoe we die vertaalslag voor jouw organisatie kunnen maken?

Start een project met ons.

 

GGD Noord- & Oost-Gelderland

Als GGD organisatie wil je informatie eenvoudig en snel voor je doelgroepen kunnen ontsluiten. Of het nu gaat om een reisvaccinatie, soa-testen of een mazelenuitbraak; inwoners van het GGD werkgebied Noord- en Oost-Gelderland moeten snel objectieve en juiste informatie kunnen vinden. Laat een goede website daar nou een uitstekend medium voor zijn.

NIJL Aircraftdocking

NIJL Aircraftdocking is een prominente producent en leverancier van dockingsystemen voor passagiersvliegtuigen en vrachtvliegtuigen. Vliegtuigmaatschappijen en onderhoudsbedrijven wereldwijd maken gebruik van hun dockingsystemen én andere equipment voor vliegtuigonderhoud.

Foreco, innovatief in hout

Van een klein familiebedrijf uit 1983 uitgroeien naar een vooraanstaande speler in de houtsector, met 100 vaste medewerkers in dienst en veel mooie projecten op naam, dat is Foreco.