Kwaliteit en structuur

Nieuwe overzichtelijke website voor QVOX

Hoe heb jij het voor jouw organisatie vastgelegd als het gaat om arbo & veiligheid, kwaliteit, informatiebeveiliging en milieu & duurzaamheid? QVOX helpt je op deze gebieden met onder andere certificering en het toepassen van wet- en regelgeving. Kenmerkend voor de aanpak van QVOX is de integrale aanpak met slimme keuzes en oplossingen voor de lange termijn. Voor groei, stabiliteit en kwaliteit binnen jouw bedrijf. Met QVOX vind je het juiste spoor. 

Nieuwe overzichtelijke website voor QVOX

Het concept voor QVOX is ontwikkeld door een extern bureau. En bij dat concept hoort natuurlijk ook een passende website. Een plek die bezoekers duidelijk de weg wijst en waarin ook binnen de online omgeving slimme keuzes zijn gemaakt als het gaat om informeren en structureren. Precies iets voor Nedfinity om mee aan de slag te gaan. 

Van huisstijl tot projectaanbod

Vanuit het huisstijlhandboek heeft Nedfinity de vertaalslag naar het ontwerp van de website gemaakt. Dat zie je bijvoorbeeld terug in kleurstelling, lettertype en de gebruikte afbeeldingen. Daarnaast is er op de homepage meer ruimte voor klantcases en opdrachtgevers. Zodat voor bezoekers gelijk te zien is waar de kwaliteit van QVOX terug te vinden is.

Qvox  2
Qvox 2

Structuur tot in de details

Binnen de website is gekozen voor een indeling op basis van expertise en van de verschillende certificeringsnormen. Zo vinden bezoekers makkelijk hun weg. De combinatie van overzichtspagina’s en gerichte informatie op detailniveau biedt voor ieder wat wils met een snelle link naar verdieping indien gewenst.

Nedfinity combineerde voor dit project de diensten development, grafisch design en online marketing. Met als resultaat een heldere informatieve Umbraco website die aansluit op de dienstverlening van de klant en de wensen van online bezoekers.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen