Tip! Download de beste gratis stockfoto's

Op zoek naar gratis kwalitatieve stockfoto's? Deze websites bieden prachtige foto's met een zeer hoge resolutie.

Tip! Download de beste gratis stockfoto's

Op zoek naar gratis kwalitatieve stockfoto's? Onderstaande websites bieden prachtige foto's met een zeer hoge resolutie. En het mooie is: je kunt ze downloaden zonder een account aan te maken. Door kwalitatieve foto's aan je website toe te voegen, oogt jouw website frisser en professioneler. Doe er je voordeel mee! Bekijk de websites en ga aan de slag.

Little Visuals http://littlevisuals.co/
Unsplash http://unsplash.com/
Death to the Stock Photo http://join.deathtothestockphoto.com/
New Old Stock http://nos.twnsnd.co/
Superfamous (requires attribution) http://superfamous.com/
Picjumbo http://picjumbo.com/
The Pattern Library http://thepatternlibrary.com/
Gratisography http://www.gratisography.com/
Getrefe http://getrefe.tumblr.com/
IM Free (requires attribution) http://imcreator.com/free
Jay Mantri http://jaymantri.com/
Public Domain Archive http://publicdomainarchive.com/

Delen

Hosting van jouw website of webshop? Houd hier rekening mee

19 juli 2022

Het opzetten van een website of webshop is één ding, zorgen dat deze ook goed werkend online staat is een tweede. Daar heb je hosting voor nodig. En er zijn verschillende manieren waarop je dat kan regelen. Welke oplossingen zijn er en welke afweging maak je bij het kiezen van de juiste vorm? Hier lees je meer over de keuzes en mogelijkheden.

Umbraco 9

03 januari 2022

In september is Umbraco 9 gelanceerd. De nieuwste versie van de techniek achter jouw Umbraco website. Umbraco 9 geeft nog meer mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk websites, toegespitst op de nieuwste technologie en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk. Maar wat is er dan precies nieuw in Umbraco 9?

Lazy loading voor een snellere website

16 september 2021

Een snelle website is cruciaal. Dit om te voorkomen dat bezoekers snel wegklikken, maar juist ook voor de vindbaarheid in Google. Google vindt een snelle website namelijk belangrijk. En door hoger in de zoekresultaten van Google te komen, krijg jij meer bezoekers op je site. Klinkt simpel, gewoon je website sneller maken. Maar hoe kun je dat doen? We vertellen je over de nieuwe mogelijkheden voor ‘lazy loading’.

Naar boven scrollen