Grote impact van mobiel-vriendelijkheid op vindbaarheid

Een goede ranking in Google is bepalend voor verkeer naar je website. Google heeft eind april een wijziging doorgevoerd waarbij de mobiel-vriendelijkheid meetelt in de ranking. Zoals verwacht is de impact hiervan groot gebleken. Ook logisch, steeds meer bezoekers van websites komen via een mobiel apparaat. Door deze wijziging blijven websites die niet zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten achter in de zoekresultaten. 

Grote impact van mobiel-vriendelijkheid op vindbaarheid

Responsive design

De vindbaarheid van je website kun je dus, naast online marketing, hiermee positief beïnvloeden. Optimaliseren van de website voor mobiele apparaten gebeurt door middel van responsive design. Dit betekent dat de website zich schaalt naar het scherm van het mobiele apparaat waarop het wordt gebruikt. Zo heeft iedere gebruiker een optimale gebruikerservaring, is de vindbaarheid optimaal en verhoogt de conversie (klanten die tot actie overgaan).

Je website optimaliseren

Je bent bij ons aan het goede adres om het beste uit je website te halen. Deze zomer hebben we voordelige tarieven voor het optimaliseren van je website. Onze website experts maken de website responsive. Met alle eerder genoemde voordelen die essentieel zijn voor een succesvolle website. Neem contact op voor een passend voorstel.

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Delen
Naar boven scrollen